Στις 13 Οκτωβρίου το τζάμπολ στην ΕΚΑΣΚ, τροποποιήσεις και αλλαγές  

Αθλητισμός
Στις 13 Οκτωβρίου το τζάμπολ στην ΕΚΑΣΚ, τροποποιήσεις και αλλαγές  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε χθες αργά το βράδυ τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Στο πρωτάθλημα των ανδρών επισημοποιούνται οι συμμετοχές των δεκατριών σωματείων και συγκεκριμένα του Ανδρογέα, του Κύδωνα, της Πεδιάδας, του Ηροδότου, του Τηγανίτη, του ΟΑΧ, του Ακρωτηρίου, της Ακαδημίας Ρεθύμνου, της Μεσαράς, του ΑΟΚ Χανιά, του Ηρακλείου και της Ιεράπετρας.

Η κλήρωση θα γίνει στις 27/8 και η πρεμιέρα ορίστηκε στις 13 Οκτωβρίου. Τροποποιήσεις υπάρχουν στον τρόπο διεξαγωγής, καθώς στους τελικούς δε θα μεταφέρονται τα αποτελέσματα της α' φάσης. Αντίθετα, στα ημιτελικά θα συνεχίσουν να μεταφέρονται. Η ΕΚΑΣΚ ανακοίνωσε τροποποίηση και στο άρθρο της γενικής προκήρυξης που αφορά στην οικονομική διαχείριση, τονίζοντας ότι υπεύθυνη για τις διαφημίσεις, τους χορηγούς και τις διαφημιστικές πινακίδες θα είναι η ΕΚΑΣΚ, ενώ τα γηπεδούχα σωματεία καλούνται να καταβάλουν την πληρωμή των διαιτητών και κριτών πριν την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση αναβολής, εφόσον δεν έχουν ενημερωθεί μία ημέρα νωρίτερα οι κριτές και οι διαιτητές, το υπαίτιο σωματείο θα πρέπει να αναλάβει τα έξοδα. Εφόσον ορισμένος διαιτητής ή κριτής δεν προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα, δε θα αμείβεται.

Επίσης, τονίζεται ότι η ΕΚΑΣΚ την περίοδο 2018-2019 θα αναλάβει την πληρωμή όλων των παραβόλων στα πρωταθλήματα της Ένωσης, για την πληρωμή των μετακινήσεων, ημεραργιών των διαιτητών και κριτών, μέχρι του ποσού των 10.000 €.

Η Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κρήτης Ανδρών, περιόδου 2018 - 2019, ΕΔΩ.

Η Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κρήτης Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων, περιόδου 2018 - 2019, ΕΔΩ.

Η Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κρήτης Παιδιών - Εφήβων, περιόδου 2018 - 2019, ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News