default-image

Καλεί έκτακτη Γ.Σ. στις 6/8 ο Γιάννης Τζαμούσης στον Ηρόδοτο  

Αθλητισμός
Καλεί έκτακτη Γ.Σ. στις 6/8 ο Γιάννης Τζαμούσης στον Ηρόδοτο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη της νέας διοίκησης του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος ο Γιάννης Τζαμούσης, ο οποίος θέλει να καταθέσει τις απόψεις του για το σωματείο πριν παρθεί η όποια απόφαση για το μέλλον του.

Ο κ. Τζαμούσης είχε καταγγείλει μεροληπτική αντιμετώπιση από κάποια μέλη της διοίκησης και το είχε κοινοποιήσει με γραπτή δήλωσή του στον Τύπο.

Μία κίνηση που έφερε αναταράξεις στην πρόσφατα εκλεγμένη διοίκηση του Ηροδότου. Η νέα γραπτή δήλωση του κ. Τζαμούση αναφέρει: «Έπειτα από την απαίτηση των λοιπών μελών του Δ.Σ. προς το πρόσωπό μου για αποχώρηση από τη θέση του προέδρου στην οποία τα ίδια μέλη πριν μερικές ημέρες με εξέλεξαν, γεγονός που δημοσιοποιήθηκε στον τοπικό Τύπο και με στόχο την αναγκαία εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μας χωρίς έριδες και προσωπικές φιλοδοξίες, καλώ τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, ενημέρωση, δημόσια συζήτηση και λήψη απόφασης από το Σώμα των μελών του σωματείου την προσεχή Δευτέρα 6/8 και ώρα 19:00 στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη"»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News