Euroleague: Όταν ξύπνησε ο Ολυμπιακός ήταν αργά…

Μπάσκετ
Euroleague: Όταν ξύπνησε ο Ολυμπιακός ήταν αργά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα στην Τουρκία για τους «ερυθρόλευκους» από τη Φενέρμπαχτσε με 84-77

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην Euroleague υπέστη ο Ολυμπιακός καθώς ξύπνησε αργά στο αποψινό ματς με τη Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με 84-77. Το νέο άσχημο αποτέλεσμα έριξε τον Ολυμπιακό στο 7-8 στην κατάταξη

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο πρώτο μέρος αλλά η κακή τρίτη περίοδός του τον άφησε αρκετά πίσω. Όταν ξύπνησε λίγο πριν το τέλος, ο Σπανούλης και κυρίως ο Βεζένκοβ ηγήθηκαν της αντεπίθεσης από το 70-57 στο τέταρτο δεκάλεπτο. Στο φινάλε όμως οι Τούρκοι πήραν τη νίκη (84-77) για να ανέβουν στο 6-10 μετά από τα επτά αρνητικά αποτελέσματα στα προηγούμενα οκτώ ματς.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πως περνούν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγωνιστικής κρίσης και δεν έχουν αυτοπεποίθηση μετά από τα σημαντικά διπλά σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι που είχαν σκορπίσει ενθουσιασμό.

Ο Σλούκας δημιούργησε, ο Βεζένκοβ έβαλε τα σουτ στην τέταρτη περίοδο, ο Ζαν-Σαρλ ξεκίνησε εντυπωσιακά, το ίδιο και ο Χάρισον, κάτι όμως έλειπε και πάλι για να παίξει ο Ολυμπιακός το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής και ο κόσμος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News