default-image

Οδεύει προς τη Β’ Εθνική το «Ηράκλειο»;

Μπάσκετ
Οδεύει προς τη Β’ Εθνική το «Ηράκλειο»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα για την ομάδα μπάσκετ  του «Ηράκλειο» καθώς σημερινές εξελίξεις τη φέρνουν πολύ κοντά στη συμμετοχή στη Β' Εθνική!  

Παρόλο που η διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα η ανδρική ομάδα να υποβιβαστεί στο Τοπικό και ενημέρωσε μάλιστα εγγράφως την Τετάρτη την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σήμερα άλλαξαν τα δεδομένα. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί ανάμεσα σε μέλη της διοίκησης και τα μέλη της πρώην επιτροπή μπάσκετ κ. Χαρωνίτη, Περυσινάκη και Αρναουτάκη, παρόντος και του κ. Τούλη προτάθηκε να δημιουργηθεί μία Επιτροπή, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την ανδρική ομάδα και θα έχει την ευθύνη να την κατεβάσει στη Β' Εθνική.

 Υπάρχουν κάποιοι παίκτες από την περυσινή ομάδα που θέλουν να παραμείνουν και οι οποίοι θα πλαισιωθούν από παιδιά των ομάδων παίδων και εφήβων.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί η παραπάνω πρόταση με το κλίμα πάντως να είναι θετικό. Η οριστική απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News