default-image

Φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλη σήμερα στις 7:30μ.μ.

Μπάσκετ
Φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλη σήμερα στις 7:30μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μικροπροβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της πρεμιέρας της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο Αργύρης Σιώπης και ο Έρικ Κυρίτσης απουσιάζουν από τις προπονήσεις καθώς ο πρώτος έχει υποστεί ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Απών είναι και ο Μύρος Παπαδάκης, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις σε περίπου ένα δεκαήμερο.

Εντωμεταξύ, ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ θα κάνει σήμερα ο Ιβάν Βουκαντίνοφ, ο οποίος θα πάρει μέρος στο φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για τις 7:30μ.μ. στο κλειστό του ΒΑΚ κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι "κιτρινόμαυροι" από την πλευρά τους βρίσκονται σε περίοδο μονταρίσματος με τον Γιώργο Μακράκη να προγραμματίζει πολλά φιλικά.

Η αρχή έγινε την προηγούμενη Πέμπτη με το παιχνίδι κόντρα στο Δειλινό στο κλειστό στα Δύο Αοράκια (οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 62-37), ακολούθησε νέο φιλικό το Σάββατο κόντρα στη Μεσαρά στο Λίντο (έπαιξαν περισσότερο οι έφηβοι, αλλά και ο Τσαμπάς, που δεν ακολουθεί όλες τις προπονήσεις) και την Κυριακή κόντρα στον Ηρόδοτο στο κλειστό της Αλικαρνασσού (δεν κρατήθηκε σκορ).

Ουσιαστικά, όμως, το πρώτο σημαντικό αγωνιστικό τεστ του Εργοτέλη θα διεξαχθεί σήμερα στο κλειστό του ΒΑΚ, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Μακράκης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του και τα σημεία που πρέπει να δουλευτούν περισσότερο στη συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News