Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

Μπάσκετ
Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΠΑΟΚ και επιβλήθηκε με 96-77 στο ΣΕΦ.

Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, πάτησαν από την αρχή το γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια πολύ εύκολη επικράτηση.

Γρήγορα οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήραν το προβάδισμα με 11-2 στο 2’, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ να βρίσκεται στο 25-20 έπειτα από τρίποντο του Σπανούλη.

Η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο εκτοξεύθηκε με τους Μάντζαρη και Παπανικολάου να βρίσκουν μακρινά σουτ και να διαμορφώνουν 45-27 στο 15’ ενώ το ημίχρονο βρήκε τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο σκορ με 53-37.

Στην επανάληψη το τέμπο της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος στο παρκέ και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαφορά παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο για το τρίτο δεκάλεπτο(73-55).

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος όπως αποδείχθηκε ήταν εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό να μην κινδυνεύει καθόλου και στο τέλος να παίρνει μια άνετη νίκη μέσα στο ΣΕΦ(96-77).

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 53-37, 73-55, 96-77

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News