Μπάσκετ Α1

Χαραλαμπόπουλος: Είμαι πιο έτοιμος να βοηθήσω

Ο Παναθηναϊκός έχει και φέτος μεγάλους στόχους που θα επιχειρήσει να υλοποιήσει σύμφωνα με τον Βασίλης Χαραλαμπόπουλος .

Ο  νεαρός φόργουορντ τόνισε πως φέτος είναι ακόμη πιο έτοιμος σε σχέση με άλλες σεζόν, αναφέρθηκε στη βοήθεια του Ευρωπαϊκού στον Βόλο και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θέτει υψηλούς στόχους πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πιο έτοιμος φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Έχω πλέον περισσότερες εμπειρίες, έζησα καταστάσεις που έχουν βοηθήσει. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους στόχους κάθε σεζόν και θέλει να τους πετυχαίνει. Είμαι ήδη τέσσερα χρόνια στην ομάδα και κάθε χρόνο προσπαθώ να παίρνω ό,τι μπορώ από άλλους παίκτες ώστε να γίνω καλύτερος. Θέλω φέτος να δώσω το κάτι παραπάνω.

Το Ευρωπαϊκό στον Βόλο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, με έχουν βοηθήσει αρκετά τα όσα έζησα και έγιναν εκεί. Πλέον, παίρνω περισσότερες προσπάθειες, πιο πολλές πρωτοβουλίες και θέλω να δώσω και φέτος το κάτι παραπάνω.

Έχουμε το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά επειδή γίνεται δίχως κόσμο αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα δείξεις μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σκληροί και δυνατοί μέσα στο γήπεδο. Η απόδοση και η διάρκεια μετράει, αυτό είναι το ζητούμενο στη νέα σεζόν».

Σχόλια