default-image

Νίκη θέλει σήμερα η Εθνική με Νιγηρία

Μπάσκετ
Νίκη θέλει σήμερα η Εθνική με Νιγηρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kαλύτερη αμυντική λειτουργία στο σημερινό παιχνίδι ( 9μ.μ.) με τη Νιγηρία που θα κρίνει την πρόκριση στους "4", ζήτησε ο Ηλίας Ζούρος από τους παίκτες του .

Η Εθνική λοιπόν θέλει μόνο νίκη, ούτως ώστε να να προκριθεί στους "4" και στη συνέχεια με μία νίκη τουλάχιστον να κατακτήσει το ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε προσοχή, καθώς από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη... "Φτάσαμε στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που είναι πάντα τα νοκ - άουτ. Εκεί, πολύ απλά, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, δεν έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις ένα άτυχο στραβοπάτημα", υπογράμμισε ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

"Πρέπει να παίξουμε σίγουρα καλύτερη άμυνα από αυτήν που παίξαμε εναντίον του Πουέρτο Ρίκο και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, μπαίνουμε διαβασμένοι και με αυτοσυγκέντρωση στα ματς και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο προπονητής της Εθνικής".

Μανωλόπουλος: "Να παίξουμε οργανωμένα"

Ο Ηλίας Ζούρος με τους συνεργάτες του έχουν ήδη «ακτινογραφήσει» τη Νιγηρία και στην χθεσινή προπόνηση ανέλυσαν  τον τρόπο αντιμετώπισης των Νιγηριανών.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, έδωσε μια πρώτη εικόνα των όσων θα επιδιώξει να κάνει η Εθνική στο παρκέ: "Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στο επιθετικό ριμπάουντ, ενώ έχουν και ορισμένους παίκτες με ταλέντο. Ένα βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να τους σταματήσουμε τα ντράιβ, αφού είναι αθλητικοί, πάνε στο ένας με έναν και έχουν σπλιτ άουτ παιχνίδι.

Πρέπει να τους σταματήσουμε το επιθετικό ριμπάουντ όπου ορμάνε όλοι μαζί και επιθετικά, δεν πρέπει να πάμε σε ραν εντ γκαν παιχνίδι. Αν πάρουμε το ριμπάουντ σαφώς και θα επιδιώξουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, διαφορετικά όμως πρέπει να παίξουμε πολύ οργανωμένα και να αποφύγουμε τον τρελό ρυθμό στο παιχνίδι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News