Η τρομερή "αθλητική ιστορία" του Γιάννη Ναλετάκη: Τον έστειλαν για...μπαλέτο αλλά αργότερα τον ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Μπάσκετ
Η τρομερή "αθλητική ιστορία" του Γιάννη Ναλετάκη: Τον έστειλαν για...μπαλέτο αλλά αργότερα τον ζήτησε ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις "Αθλητικές Ιστορίες" με τον μπασκετικό ΟΦΗ που είδατε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην ΚΡΗΤΗ TV με επιμέλεια-παρουσίαση του Γιώργου Μιμίκου πραγματικά δεν...ξέρεις ποια ατάκα αξίζει να αναφέρεις πρώτη!

 Ακούστηκαν πολλά από τα παράξενα και απίστευτα της εποχής αλλά ιδιαίτερη όσο λίγες ήταν η ιστορία που εκμυστηρεύτηκε μετά από μισό σχεδόν αιώνα ο Γιάννης Ναλετάκης: "Ο προπονητής που με πήρε στο μπάσκετ ήταν ο Χάρης Ευαγγελινός", είπε και συνέχισε...χωρίς ανάσα ο "Νάλετς" όπως τον φώναζαν τότε φίλοι και συμπαίκτες: "Με πήρε από τον στίβο και επειδή ήμουν και 1.88 τότε γιατί τώρα...μαζεύουμε και με πήγε στο μπάσκετ! Όταν με είδε να παίζω όμως μου είπε...εσύ παιδί μου είσαι αγγούρι! Με έστειλε λοιπόν στο...μπαλέτο για να βρω ισορροπία και να γυρίσω στο μπάσκετ!

Το έκανα και πήγα γιατί ήθελα πολύ να παίξω μπάσκετ! Και να φανταστείτε πως αν και υποστήριζα από μικρός τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρθηκε για μένα ο Ολυμπιακός! Δεν πήγα, δεν ήθελα να πάω και να αφήσω το μέρος μου και τις παρέες μου και τα κορίτσια (χαχα)"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News