Με Ανδρογέα και ΟΑΧανίων το "Promitheas Park Tournaments"

Μπάσκετ
Με Ανδρογέα και ΟΑΧανίων το "Promitheas Park Tournaments"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιστικές εμπειρίες για τις κρητικές Νεάνιδες και Κορασίδες των δύο ομάδων...

Με τη συμμετοχή των ομάδων του Ανδρογέα στις Νεανίδες και του ΟΑΧανίων στις Κορασίδες έγινε το «Promitheas Park Tournaments». Η ομάδα του Ηρακλείου είχε εξαιρετική παρουσία με τέσσερις νίκες και μία ήττα ενώ τα κορίτσια των Χανίων σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ήττες.

Στο All Star Game Νεανίδων με τις “μπλε” αγωνίστηκε η ηραλειώτισσα Σοφία Γιαπιτζόγλου ενώ στο προπονητικό τιμ ήταν ο Μάνος Σηφομιχελάκης . Με τις “άσπρες” αγωνίστηκε η Έλενα Μηλιαρά του Ανδρογέα και η Αγγέλα Παπαγιαννάκη του ΟΑΧ. Στο All Star Game Κορασίδων από πλευράς ΟΑΧ κόουτς ήταν η Φρόσω Δημητρουλάκη (“άσπρες”), ενώ αγωνίστηκαν οι Άννα Λαγωνικάκη με τις “μπλε” και η Αριστέα Πολυανίδη με τις “άσπρες”.

Τα αποτελέσματα των κρητικών ομάδων: ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ολυμπιακός Βόλου-Ανδρογέας 47-74, Νικόπολη-Ανδρογέας 53-82, Μελίσσια-Ανδρογέας 72-52, Προμηθέας-Ανδρογέας 28-64, Ανδρογέας-Ηρακλής Κοζάνης 104-54.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Άρης-ΟΑ Χανίων 34-33, ΟΑΧ-Κρόνος Γέρακα 76-22, ΟΑΧ-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 44-51, ΟΑΧ-Εσπερίδες Καλλιθέας 47-74, ΟΑΧ-Παναθηναϊκός 46-39.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News