Θλίψη στο κρητικό μπάσκετ για το θάνατο του Νίκου Γιαννακουδάκη

Μπάσκετ
Θλίψη στο κρητικό μπάσκετ για το θάνατο του Νίκου Γιαννακουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκλιπών ήταν κομισάριος και αγνός εργάτης του αθλήματος στην Κρήτη

Νικημένος από την επάρατο νόσο έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Γιαννακουδάκης, επί χρόνια κομισάριος αγώνων και μια προσωπικότητα άμεσα συνδεδεμένη με το άθλημα στην Κρήτη. Το κρητικό μπάσκετ πενθεί και η ΕΚΑΣΚ σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και το Κρητικό Μπάσκετ με βαθιά αισθήματα θλίψης αποχαιρετά σήμερα έναν από τους πιο αγνούς «εργάτες» του αθλήματος στο νησί μας. Ο Νίκος Γιαννακουδάκης έφυγε ξαφνικά και γρήγορα χτυπημένος από την καταραμένη αρρώστια, άφησε όμως πίσω του σε όλους εμάς αναρίθμητες μνήμες.

Θα θυμόμαστε πάντα ένα γνήσιο καλό φίλο, ένα αγνό και ανιδιοτελή εραστή του αθλήματος και πρωτεργάτη της ανάπτυξης του Κρητικού Μπάσκετ. Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ:

«Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του Νίκου Γιαννακουδάκη. Ο Νίκος Γιαννακουδάκης υπήρξε χαρακτηριστική φιγούρα στον μπασκετικό κόσμο της Κρήτης, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με το κομμάτι της καλαθοσφαίρισης από την θέση του Κομισάριου. Καλό παράδεισο Νίκο!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News