Με τον Κολοσσό ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου για τους Παίδες του Εργοτέλη

Μπάσκετ
Με τον Κολοσσό ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου για τους Παίδες του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα των Εφήβων και των Νεανίδων για Ηράκλειο ΟΑΑ και ΟΑΧανίων αντίστοιχα...

Τη συμμετοχή του στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων θέλει να διεκδικήσει η ομάδα του Εργοτέλη, που θα αγωνιστεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στη 2η φάση των αγώνων στο γήπεδο "Αντώνης Τρίτσης".

Η ταλαντούχα ομάδα του Εργοτέλη θα αντιμετωπίσει σε αυτή τη φάση τις ομάδες του Κολοσσού Ρόδου, του Βούρειου και του ΑΠΑΣ Νάξου.

Στην αποστολή του Εργοτέλη συμμετέχουν οι αθλητές: Αλέξανδρος Μελιδωνιώτης, Σοφοκλής Γιαμιαδάκης, Χρήστος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Καβουσάκης, Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος, Άγγελος Λαγουδάκης, Γιώργος Σωμαράκης, Αλέξανδρος Πρινιανάκης, Γιάννης Κοκκίνης, Κώστας Καραπάνος, Αναστάσιος Βαράκλας και Μάνθος Μαλαμάς.

Προπονητής: Αλέξανδρος Χριστοδούλου. Υπεύθυνη ομάδας: Βαγγελιώ Χατζηπάνου-Γιαννουλάκη. Έφοροι: Ζαχαρίας Μαυρομανωλάκης, Νεκτάριος Λαγουδάκης. Γιατρός: Αργύρης Αλεξανδρόπουλος.

Το πρόγραμμα των αγώνων: Σήμερα 19:00: Κολοσσός Ρόδου-Εργοτέλης, Αύριο 15:00: Βούρειος-Εργοτέλης, Σάββατο 10:00: Εργοτέλης-ΑΠΑΣ Νάξου.

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα επί του Αιγέα Πλωμαρίου (73-27) στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων και το χθεσινό ρεπό, τα κορίτσια του Ηροδότου επανέρχονται σήμερα (15:00) στη δράση με αντίπαλο τον Αθλέων.

Εντωμεταξύ, έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Β' φάσης των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων, στα οποία συμμετέχουν Ηράκλειο και Ο.Α. Χανίων αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των Εφήβων του Ηρακλείου έχει ως εξής: (Γ' Όμιλος) 22/07, 19:30, Ιπποκράτης-Ηράκλειο ΟΑΑ, 23/07, 17:00, Ηράκλειο-Αναγέννηση, 24/07 ρεπό, 25/07, 12:00, Αίολος Μυτιλήνης-Ηράκλειο ΟΑΑ, 26/07, 12:30, Ηράκλειο-Σαντορίνη.

Το πρόγραμμα των Νεανίδων του Ο.Α. Χανίων είναι: (Γ' Όμιλος): 23/07 Θησέας-Ο.Α. Χανίων, 24/07: Ο.Α. Χανίων-Ιάλυσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News