Υποδοχή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο-"Κύπελλο για τον κόσμο", το μήνυμα των παικτών

Μπάσκετ
Υποδοχή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο-"Κύπελλο για τον κόσμο", το μήνυμα των παικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ ενόψει του τελικού της Κυριακής στα Δύο Αοράκια με τον Προμηθέα Πατρών. Στην ΑΕΚ θέλησαν να επαναλάβουν σχεδόν ότι είχαν κάνει και το 2018, δηλαδή να έρθουν αρκετά πριν τον τελικό στην Κρήτη. Βέβαια τότε υπήρχε και η συγκυρία η ΑΕΚ να έχει αγώνα πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο και να ταξιδέψει μια εβδομαδα πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό, με σύντομο ταξίδι στην Δυτική Κρήτη και επιστροφή στο Ηράκλειο για το μεγάλο παιχνίδι στα Δύο Αοράκια...

Ο κοουτς Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο της Ένωσης από το Ηρακλειο που υποδέχτηκε την αποστολή και πρόσθεσε: "Αν μη τι άλλο ο τελικός είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ο στόχος της ομάδας μας είναι να παρουμε τη νίκη και να κατακτήσουμε το Κυπελλο. Κύπελλο που θέλουμε να αφιερωσουμε στον κόσμο μας που δε μπορεί να βρεθει στις κερκίδες και ξέρουμε πόσο το ήθελε".

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζήσης έχει...ζήσει πολλά τρόπαια στην καριέρα του (με την ΑΕΚ και στο εξωτερικό) και μίλησε ιδιαίτερα συγκρατημένος: "Ασφαλώςθέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να κατακτήσουμε το Κυπελλο. Ένας τελικός έχει πάντα ιδιαιτεροτητες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτο. Ευχαριστώ τον κόσμο και εγώ στην Κρήτη για την αγάπη που μου δείχνει και υποδοχη και θέλω να πάρουμε το Κύπελλο και να τους το αφιερώσουμε αφού δυστυχώς δε μπορούν να είναι στην κερκιδα". Ο κόσμος στο αεροδρόμιο αγκάλιασε και τον νεαρό Ρογκαβοπουλο που είπε "θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που δε μπορεί να είναι στο κλειστό", προσθέτοντας πως "θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι".

Τέλος, ο Κρητικός της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής σχολιασε χαρακτηριστικά: "Ήμουν στην ομάδα που τα κατάφερε το 2018, εγώ στο Ηράκλειο και θέλω να πανηγυρίσω με την ΑΕΚ άλλο ένα Κύπελλο στην Κρήτη". Με την αποστολή της ΑΕΚ για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο ταξίδεψε και ο Λανγκφορντ αλλά ο Αμερικανός είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και από αυτό το παιχνίδι αφού αναμένεται να επιστρέψει μετά από 10 περίπου μερες στην ενεργό δράση...

Αύριο η άφιξη του Προμηθέα

Τέλος, για αυριο στις 2.30 μετά το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η άφιξη της αποστολής του Προμηθέα στο Ηράκλειο. Οι δύο φιναλίστ θα κάνουν προπονήσεις αύριο και Σάββατο ενώ επίσης το Σάββατο θα υπάρξει και media day για να γίνουν δηλώσεις και από τις δύο ομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News