EKO ALL STAR GAME: Η αφρρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ είναι στα «Δύο Αοράκια» -LIVE

Μπάσκετ
EKO ALL STAR GAME: Η αφρρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ είναι στα «Δύο Αοράκια» -LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ σε εξέλιξη από το neakriti.gr

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ! Οι κορυφαίοι αθλητές της EKO Basket League βρίσκονται στο Ηράκλειο για ένα ακόμη αγώνα θεσμό που επικεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος. Team Chalthis εναντίον Team Maciulis!

Το αγωνιστικό μέρος αναμένεται να είναι εντυπωσιακό αφού στόχος των παικτών είναι να ευχαριστηθούν τον αγώνα, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος αλλά και να ικανοποιήσουν το φιλοθεάμον κοινό που αναμένεται να κατακλύσει τα Δύο Αοράκια. Πέρα όμως από τη δράση στο παρκέ θα υπάρξουν και αρκετά happenings αφού στον αγώνα θα βρεθούν οι εκπληκτικοί Dunkers από τη Σλοβενία με τα ακροβατικά τους στις δύο μπασκέτες αλλά και οι εντυπωσιακές τσιρλίντερς από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Παράλληλα θα υπάρξει και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με κρητικά συγκροτήματα αλλά και την Ζοζεφίν, την Έλενα Τσαγκρινού και τον ΟGE.

*Κατάμεστο είναι το κλειστό στα Δύο Αοράκια αφού χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας είναι εδώ για να απολαύσει θέαμα... 

*Χαιρετισμό απευθουν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης.

*Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης βραβεύουν τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ Χρήστο Καλλούδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίο στο Πανευρωπαϊκό μπάσκετ με αμαξίδιο και την άνοδο της ομάδας από την Γ΄κατηγορία. 

*Οι ομάδες εχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση με τον γιο του Νικ Καλάθη, Λουκ Καλάθη να κλέβει την παράσταση αφού και πολύ εύστοχος είναι και ακολουθεί κατά γράμμα τις κινήσεις του μπαμπά του... 

*Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα πραγματοποιηθεί το All Star Game του Ηρακλείου, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση, που τον άφησαν και εκτός από το παιχνίδι με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.Την θέση του Παπαπέτρου στην «Team Calathes» θα πάρει ο Στίβεν Γκρέι του Περιστερίου, ενώ αλλαγές έχουμε και στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Βασίλης Καββαδάς, Σαμάρντο Σάμιουελς και Ντάνι Αγκμπελέσε, την θέση των οποίων θα πάρουν οι Άλεξ Ντέιβις, Μαλίκ Ντάιμ και Κίνγκσλεϊ Μόουζες.

*Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Καλάθη, εκτός από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αποτελείται από τους: Κατσίβελη, Μάντζαρη, Φίλερ (Προμηθέας), Τόμας, Παππά (Παναθηναϊκός), Φράνκαμπ (Ρέθυμνο), Ρας (Λάρισα), Τσαϊρέλη (Ήφαιστος), Σάμιουελς (Πανιώνιος), Καββαδά (Ηρακλής) και Σχορτσανίτη (Ιωνικός Νίκαιας), με προπονητές τους Ηλία Παπαθεοδώρου (ΑΕΚ) και Σωτήρη Μανωλόπουλου (Ήφαιστος).

Όσον αφορά τον φόργουορντ της ΑΕΚ, θα έχει στο πλάι του τους Φρεντέτ, Ράις, Μήτογλου, Παπαγιάννη (Παναθηναϊκός), Μπράουν (ΠΑΟΚ), Χάνλαν (Ηρακλής), Μποχωρίδης (Άρης), Γιαννόπουλο, Σλότερ (ΑΕΚ), Μαυροκεφαλίδη (Προμηθέας) και Αγκμπελέσε (Κολοσσός Ρόδου), με προπονητές τους Μάκη Γιατρά (Προμηθέα) και Βαγγέλη Ζιάγκο (Ρέθυμνο).

Φυσικά από το πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο διαγωνισμός καρφωμάτων με τους Γουάιλι (Παναθηναϊκός), Μόουζες (Περιστέρι), Ντέιβις (Ηρακλής), Ντάιμ (Λαύριο), Φιλιππάκο (Δάφνη Δαφνίου) και Μαντζούκα (Προμηθέας) που κέρδισε τον χτεσινό διαγωνισμό, ενώ στον αντίστοιχο διαγωνισμό των τριπόντων θα βρεθούν οι . Φράνκαμπ (Ρέθυμνο), Φρεντέτ (Παναθηναϊκός), Γκετσεβίτσιους (Άρης), Γκρέι (Περιστέρι), Καράμπουλας (Διαγόρας Δρυοπιδέων) και ο Παπαδάκης, χτεσινός νικητής."

*Στο γήπεδο έχει βγει η Έλενα Τσαγκρινού για να "ζεστάνει" με τα τραγούδια της το κοινό. Ακολουθεί ο Σύλλογος Βρακοφόρων Κρήτης που γίνεται δεκτός με έντονα χειροκροτήματα με τον κόσμο να ακολουθεί με το ρυθμό της λύρας. Δύο μικροί χορευτές έχουν κλέψει την παράσταση με τις χορευτικές τους ικανότητες. Ακολουθεί η είσοδος της εντυπωσιακής Ζοσεφίν στο παρκέ του κλειστού.  

*Σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα ξεκινάει η παρουσίαση των παικτών των δύο ομάδων.

*Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων μετά από ενδιαφέρουσα μονομαχία ο Μπόμπι Μπράουν(26)  που επικράτησε στον τελικό του Κόνερ Φράνκαμπ (18). Δείτε εδώ σχετικά.  

**Μόλις δόθηκε το τζάμπολ στο 24ο EKO All Star Game, οι δύο ομάδες έκαναν παραβάσεις 8 και 24 δευτερολέπτων θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ. Όλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και με ένα μεγάλο χειροκρότημα απέδωσε φόρο τιμής σε έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από τρεις εβδομάδες. Την ίδια ώρα οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν παραβάσεις 8 και 24 δευτερολέπτων, ενώ προβλήθηκε και ένα βίντεο για τον τεράστιο Κόμπι.

*Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε:  40-45.

*Ξεσηκώνουν τον κόσμο οι απίστευτοι Dunkers από την Σλοβενία με τα ακροβατικά τους στη ρακέτα του κλειστού στα Δύο Αοράκια. 

*Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης βραβεύουν την Εβίνα Μάλτση και την Στέλλα Καλτσίδου.  

*To δεύτερο δεκάλεπτο τελείωσε Team Calathis- Team Maciulis:  59-63.

*Νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων ο Γιώργος Παπαγιάννης (45) που βρέθηκε στον τελικό με τον Παναγιώτη Φιλιππάκο (44). Δείτε εδώ

*Σε ντέρμπι εξελίσσεται το παιχνίδι. Με τη λήξη της 3ης περιόδου έχουμε: Team Calathis- Team Maciulis: 84-88.

*Τελικό σκορ: Team Calathis- Team Maciulis 102-110.

*MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Κώστας Μήτογλου. 

Ακουλουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το 24ο All Star Game:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News