ΕΚΟ ALL STAR GAME: Νικητής στα τρίποντα ο Μπόμπι Μπράουν

Μπάσκετ
ΕΚΟ ALL STAR GAME: Νικητής στα τρίποντα ο Μπόμπι Μπράουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε στον τελικό τον Κόνερ Φράνκαμπ του Ρεθύμνου…

Mε τον διαγωνισμό τριπόντων άνοιξε το πρόγραμμα του ΕΚΟ All-Star Game το απόγευμα της Κυριακής (8/2) στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου. Ο Τζίμερ Φρεντέτ ήταν το μεγάλο, το απόλυτο φαβορί, όμως δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό μιας πολύ ωραίας διαδικασίας, στην οποία κυριάρχησε ο Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ έδωσε ΔΥΟ μπαράζ με αντίπαλο τον Κώστα Παπαδάκη του Παναθηναϊκού για να αντιμετωπίσει τον Κόνερ Φράνκαμπ και μετά από 120 (!) σουτ πήρε το βραβείο του κορυφαίου σουτέρ της χρονιάς.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους του Άρη κι ο Βαγγέλης Καράμπουλας του Διαγόρα Δρυοπιδέων δεν ήταν ανταγωνιστικοί στον πρώτο γύρο, ο Κώστας Παπαδάκης εκτόξευσε τα όρια, ο Κόνερ Φράνκαμπ τα έστειλε... στον Θεό, ο Χάρης Γιαννόπουλος άρχισε εντυπωσιακά αλλά δεν έπιασε σκορ πρόκρισης, ο Τζίμερ Φρεντέτ δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έμεινε εκτός τελικού, όπως και ο Στίβεν Γκρέι.

Παπαδάκης και Μπράουν έπαιξαν μπαράζ για την πρόκριση στον τελικό, σκόραραν από 19 πόντους ο κάθε ένας και αναγκάστηκαν να πάνε σε δεύτερο μπαράζ, με τον νεαρό του Παναθηναϊκού να έχει 15 πόντους και τον Αμερικανό να ανεβαίνει στους 25 για να πάει στη μεγάλη μάχη με τον Κόνερ Φράνκαμπ που περίμενε και... κρύωνε. Πρώτος εκτέλεσε ο γκαρντ του Ρεθύμνου που έμεινε χαμηλά, με τον Μπράουν να φτάνει τα 120 σουτ, να σκοράρει 26 πόντους και να κατακτά το βραβείο σε έναν πάρα πολύ δυνατό διαγωνισμό, με υψηλό ανταγωνισμό.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News