Μπάσκετ

ΕΚΟ ALL STAR GAME: Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο σεμινάριο προπονητών

Πολύ μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον για τις ομιλίες των προπονητών...

Με το σεμινάριο προπονητών που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ άνοιξε σήμερα η αυλαία του 24ου ΕΚΟ All Star Game, το οποίο περιλάμβανε υψηλού επιπέδου ομιλίες των Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρου Νανάκου και Χρήστου Μαραυγάκη αλλά και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των προπονητών που ταξίδεψαν από όλη την Κρήτη προκειμένου να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου και να το παρακολουθήσουν.


Το πρώτο τοπικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2020 άνοιξε με τον Σταύρο Νανάκο να αναλύει το «fast break and transition game» κερδίζοντας τους παρευρισκόμενους με τις λεπτομέρειες που μοιράστηκε. Την ομιλία του παρακολούθησε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τίμησε εκ μέρους του ΣΕΠΚ τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.


Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στον Χρήστο Μαραυγάκη που αναφέρθηκε στο νευραλγικό κομμάτι της «ενδυνάμωσης στο γήπεδο –ευκινησία & footwork». Η πρώτη άκρως πετυχημένη ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου ολοκληρώθηκε με τον προπονητή του Ρεθύμνου, Βαγγέλη Ζιάγκο να διδάσκει με πολλές προτάσεις και με μία φρέσκια ματιά «transition plays. Τάσεις και προτάσεις για όλες τις θέσεις».


Η σημερινή μέρα θα είναι και πάλι πλούσια για τους προπονητές, καθώς λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των Rising Stars με τους All Time Stars θα λάβει χώρα η δεύτερη ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου του ΣΕΠΚ. Η αρχή θα γίνει με τον άμεσο συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο, Τζίμη Κουστένη, να αναλύει την «αντιμετώπιση στην off-ball screen», ενώ στην συνέχεια ο Γιάννης Κτιστάκης θα επικεντρωθεί στην «άμυνα στο low post με παγίδες». Η ημέρα και το Σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τον, επίσης συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο, Γιώργο Βόβορα, ο οποίος θα διδάξει τις «ειδικές καταστάσεις στην επίθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια