Νίκησαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Γυναίκες του ΟΑΧανίων

Μπάσκετ
Νίκησαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Γυναίκες του ΟΑΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σερί 6-2 συνεχίζουν στην Α1 μπάσκετ ...

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του ΟΑΧανίων, επικρατώντας για την 8η αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών με 71-61 του ΠΑΣ Γιάννινα, με μία προβληματική διαιτησία. Έτσι τα κορίτσια του Σταύρου Νανάκου έκαναν το 6-2.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με αιφνιδιασμούς και μακρινά σουτ, με τον ΟΑΧ να προηγείται με 24-18. Στο 2ο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε σε διψήφια διαφορά με την Έρικα Μπιν να είναι εντυπωσιακή. Στα τελευταία λεπτά του δεύτερου 10λέπτου, το παιχνίδι άρχισε να γίνεται σκληρό και με τις γηπεδούχους να βλέπουν τη διαφορά να μειώνεται από το +11 στο +4 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην 3η περίοδο οι διαιτητές ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές χωρίς να μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με αρκετά λανθασμένα σφυρίγματα και για τις δύο ομάδες.

Αποκορύφωμα η αποβολή της Σάρα Μπουθ. Η αρνητική διαιτησία συνεχίστηκε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με τις Λίτσι και Ντράμοντ να παίρνουν πάνω τους την ομάδα στο τέταρτου 10λεπτο δίνοντας ακόμα μια σπουδαία νίκη στην ομάδα των Χανίων με την Μαντώ Ψυχογιού να έχει 4/5 τρίποντα στο παιχνίδι και την Μιράντα Ντράμοντ να κάνει για ακόμα μια φορά ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 21 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 38-34, 60-50, 71-61

OAX (Σταύρος Νανάκος): Πρασιανάκη, Θεοδοσουλάκη, Λίτσι 15 (2), Δερμιτζάκη, Βιντσιλαίου 4, Ψυχογιού 12 (4/5 τρ.), Μπιν 10, Δασκουλίδου, Ντράμοντ 21 (2), Βιντσιλαίου Σ. 5, Σκουμπάκη

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Σιαμέτης): Ντόκου, Μοντγκόμερι 20 (1), Παφή, Χουλή, Κατσαμούρη, Ξανθοπούλου 1, Τζήμου 2, Καλχούν 22 (4), Χρηστάκη, Ντάλα 2, Τακ 14.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News