Μπάσκετ

Διεκδικεί τίτλο η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Στο ΒΑΚ το Σαββατοκύριακο το Final Four της διοργάνωσης…

Τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης διεκδικεί η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, στο Final Four που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Στο Final Four θα μετέχουν ακόμη ο Εργοτέλης, το Ηράκλειο και ο Κύδων Χανίων.
Η ομάδα παίδων του ΟΦΗ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα και έδωσε δυνατά φιλικά με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και το Περιστέρι, παιχνίδια στα οποία τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, με δυνατούς αντιπάλους.
Όπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Συμμεών Καμπάκας «ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά μας. Αλλά όχι μόνο για αυτά. Και για εμάς τους παράγοντες, αλλά και για τους προπονητές, σε ότι αφορά τον τρόπο που λειτουργούν ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως είναι αυτές που τις αντιμετωπίσαμε. Σταθήκαμε αρκετά καλά, απέναντι σε παιδιά που παίζουν στις Εθνικές ομάδες και κάποια από αυτά είναι το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις τρείς ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και το Περιστέρι για την φιλοξενία που μας παρείχαν. Τα παιχνίδια αυτά που δώσαμε θα μας βοηθήσουν να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, στα παιχνίδια του Φάιναλ-Φορ που έχουμε μπροστά μας».
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four:
Σάββατο 11 Μαίου
4μμ ΟΦΗ-Εργοτέλης
6μμ Ηράκλειο-Κύδων
Κυριακή 12/5
5μμ Μικρός τελικός
7μμ Μεγάλος Τελικός

Σχόλια