Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι, δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός!

Μπάσκετ
Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι, δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αν οριστούν Έλληνες διαιτητές

Τρεις διεθνείς διαιτητές, τους Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Επί της ουσίας πρόκειται για τους μόνους τρεις διεθνείς οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι, καθώς Αναστόπουλος και Μάνος ήταν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Πουρσανίδης είναι τιμωρημένος και ο Σχινάς είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, αναμένεται να μην αλλάξει κάτι στην απόφαση του Ολυμπιακού και να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αν οριστούν Έλληνες διαιτητές, αλλά και σε κανένα παιχνίδι της Basket League με διαιτητές τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου. Είχε στείλει μάλιστα και εξώδικη ανακοίνωση στην ΚΕΔ για να δώσει επίσημη μορφή στην θέση του περί αποχής. Από την στιγμή λοιπόν που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές, τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα για τους "ερυθρόλευκους".

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε αυτή την θέση και στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει η αστυνομία να δώσει νέα αναβολή για την Παρασκευή (15/3). Ο λόγος είναι ότι μεταξύ άλλων οι "ερυθρόλευκοι" ανέφεραν ότι σε περίπτωση ορισμού Ελλήνων διαιτητών όχι απλώς δεν θα κατέβουν στον αγώνα, αλλά δεν θα ανοίξουν καν τις πόρτες του ΣΕΦ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News