Μπάσκετ

Γενική Συνέλευση στα μέσα Ιανουαρίου στην ΕΚΑΣΚ

Με σκοπό την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης…

Γενική Συνέλευση συγκαλεί για τις 14 Ιανουαρίου η ΕΚΑΣΚ με σκοπό την εναρμόνιση-τροποποίηση του καταστατικού της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. στη συνεδρίαση του στις 3 Δεκεμβρίου 2018, αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 14 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.
Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. (οδός Σπύρου Μουστακλή, κλειστό γυμναστήριο Λίντο), με το παρακάτω θέμα:
1. Εναρμόνιση- Τροποποίηση του καταστατικού της ΕΚΑΣΚ.
Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 17 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00 π.μ., με το ίδιο θέμα.
Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να θέσουν θέματα προς συζήτηση στη Γενική Συνέλευση αρκεί να το γνωστοποιήσουν εγγράφως προς το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ είκοσι-πέντε (25) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, δηλαδή έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2018.
Οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών και ο αναπληρωτής τους διορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου τους, η οποία προσκομίζεται και κατατίθεται στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ώστε να νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποι απέναντι στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Για να ανακληθούν οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών πρέπει να προσκομισθεί και να κατατεθεί νέα έγγραφη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου τους στην οποία θα ανακαλείται η παλαιά του απόφαση και θα ορίζονται οι νέοι αντιπρόσωποι και ο αναπληρωτής τους. Η κατάθεση της νέας απόφασης μπορεί να γίνει το αργότερο πέντε (5) ημέρες από την ημέρα σύγκλισης της Γ.Σ. δηλαδή μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2019. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. είναι δυνατόν να γίνει ανάκληση αντιπροσώπων των Σωματείων μόνο από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η απόφαση για την αντικατάσταση αυτή έχει παρθεί νόμιμα πριν από τις αρχαιρεσίες και έχει γνωστοποιηθεί στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με την κατάθεση του σχετικού πρακτικού πριν από την υπογραφή του βιβλίου παρουσίας της Γ.Σ. από τον εκπρόσωπο του Σωματείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια