Θα κληθεί για εξηγήσεις από την Ευρωλίγκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μπάσκετ
Θα κληθεί για εξηγήσεις από την Ευρωλίγκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έρευνα της πειθαρχικής επιτροπής της Ευρωλίγκας για όσα αναφέρει το φύλλο αγώνος από το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακό ξεκίνησε ήδη.

Η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη δώσει εντολή να ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αναμένεται σύντομα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να κληθεί σε απολογία τόσο για τα όσα του καταλογίζουν οι διαιτητές (βάσει κανονισμού απαγορεύεται σε οποιονδήποτε άλλο πλην κομισαρίου και γραμματείας να πλησιάζουν τα αποδυτήρια των διαιτητών), όσο και για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Παναθηναϊκού έγινε γνωστό μέσω διαρροής πως υπήρξε παρανόηση των διαιτητών στα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους διαιτητές και αναφερόταν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό.

Σε πρώτη φάση, είναι αναπόφευκτη η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την προσέγγισή του στα αποδυτήρια των διαιτητών και δεν αποκλείεται να επανέλθουν και να είναι ακόμη βαρύτερες οι ποινές σε βάρος του (χρηματικές και απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα) που είχαν επιβληθεί πέρσι και είχαν μπει στο… «ψυγείο» μετά την ανακωχή του καλοκαιριού. Με τιμωρία, που μπορεί να είναι από πολύ τσουχτερό πρόστιμο μέχρι και κεκλεισμένων των θυρών (ή έστω μεταφορά έδρας μακριά από την Αθήνα) απειλείται και ο Παναθηναϊκός για τα όσα έχουν καταγραφεί περί φραστικών επιθέσεων από τις court seats κατά των διαιτητών και τη χρήση λέιζερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News