Ο υπερήφανος πατέρας Ντέιβιντ Μπλατ!

Μπάσκετ
Ο υπερήφανος πατέρας Ντέιβιντ Μπλατ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αναλάβει το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού και ένα σημαντικό δείγμα γραφής θα είναι η παρουσία στο διεθνές τουρνουά στα Δύο Αοράκια.

Ο Ισραηλινός προπονητής ήταν αρκετά ευδιάθετος σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου συνομιλώντας με στελέχη της διοργάνωσης και της ΕΚΑΣΚ ενώ στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους, με το πρόσωπό του να λάμπει όταν δέχτηκε ερώτηση για τον γιο του, τον Ταμίρ, ο οποίος βρίσκεται κι εκείνος στο Ηράκλειο ως αντίπαλος με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μάλιστα πατέρας και γιος για πρώτη φορά θα βρεθούν αντίπαλοι ενώ να αναφέρουμε ότι ο Ταμίρ  αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι του Ισραηλινού μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ για το τουρνουά, τον Ολυμπιακό και οι αναφορές στον Ταμίρ ήταν:

«Είναι εξαιρετικό για εμάς το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κρήτη. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο και ελκυστικό τουρνουά, που θα βοηθήσει όλες τις ομάδες σ’ αυτή την εποχή της προετοιμασίας, ενόψει της μακράς περιόδου στις εγχώριες διοργανώσεις και την Euroleague.

Εμείς θέλουμε ως Ολυμπιακός να ενσωματωθούν όλοι οι διεθνείς παίκτες που έλειπαν δύο εβδομάδες με τις εθνικές τους ομάδες και επιπλέον να αυξήσουμε την ποιότητα του μπάσκετ που αποδίδουμε, γιατί είμαστε κοντά στα επίσημα ματς και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι.

Για τον γιο μου τον Ταμίρ, είναι πολύ ιδιαίτερο και συναισθηματικό να τον βλέπω να μεγαλώνει και να βελτιώνεται. Στην Κρήτη είχε αγωνιστεί και πέρυσι με την Εθνική U20 του Ισραήλ. Είμαι υπερήφανος ως πατέρας και τώρα θα κοουτσάρω την ομάδα μου ως αντίπαλός του. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ονειρευόμουν γι’ αυτό το πράγμα και τώρα γίνεται πραγματικότητα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης μέσα σε μία εβδομάδα βρίσκεται για 2η φορά στο Ηράκλειο, μετά την παρουσία του με την Εθνική στον αγώνα με τη Σερβία και επεσήμανε την θέρμη με την οποία τους αγκαλιάζει ο κόσμος:

«Ο κόσμος εδώ στην Κρήτη και στο Ηράκλειο έχει δείξει πόσο κοντά βρίσκεται και στην Εθνική ομάδα και στις μεγάλες διοργανώσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε ξανά εδώ για να δώσουμε δύο δυνατά φιλικά και να δείξουμε καινούργια πράγματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στην Κρήτη που είναι πάντα δίπλα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News