Επιτυχημένο το 3on3 που διοργάνωσαν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. για την παιδο-αιματολογική του ΠΑΓΝΗ

Μπάσκετ
Επιτυχημένο το 3on3 που διοργάνωσαν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. για την παιδο-αιματολογική του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Δουκός Μποφόρ το 3on3 Basket Charity Tournament που διοργάνωσε το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονοµική Ιδιοτέλεια)παρουσία του πρώην διεθνή αθλητή Κώστα Τσαρτσαρή.

Σκοπός της διήμερης δράσης ήταν τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν να διατεθούν για την αγορά ενός οξύμετρου χειρός για την Παιδο-αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ αλλά και να καλύψουν με υλικά αγαθά κάποιες από τις ελλείψεις που υπάρχουν.

«Είναι εξαιρετική η προσπάθεια των παιδιών από το σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να τις αγκαλιάζει όλη η Κρήτη. Χαίρομαι που η δράση αυτή είχε να κάνε με το μπάσκετ και δέχτηκα την πρόταση να βρεθώ στο Ηράκλειο. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για την ευγενή άμιλλα. Είναι σημαντικό να δίνουμε το έναυσμα στους φιλάθλους να προσφέρουν για την παιδο-αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ», τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής και συνέχισε: «Το Ηράκλειο είναι κατ΄ εξοχήν μπασκετική πόλη και το άθλημα έχει προσφέρει στο παρελθόν μεγάλες χαρές.Κατάφεραν οι διοργανωτές να φέρουν στο γήπεδο τον κόσμο για έναν ιερό σκοπό».

Παρών και το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Στη διοργάνωση συμμετείχε και το σωματείο του ΑΣΚΑ Ηράκλειο με τους αθλητές του να χωρίζονται σε τρεις οµάδες , πραγματοποιώντας ένα δικό τους µίνι- πρωτάθληµα. Μετά τους 3οn3 αγώνες της οµάδας ο κόσµος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει απόκοντά το µπάσκετ µε αµαξίδιο, δοκιµάζοντας στην πράξη το άθλημά. Με ανακοίνωση τους από τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο ευχαριστούν τους «ΑΤΑΧΤΟΥΣ» για την πρόσκληση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News