Αθλητισμός

Τεταμένες οι σχέσεις Ρότσα- Αλαφούζου

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού έγινε ακόμη χειρότερο μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν πως νιώθουν απροστάτευτοι από τη διοίκηση, η οποία εμφανίζεται  δυσαρεστημένη από την απόφασή του Ρότσα να χρησιμοποιήσει τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

«Είμαστε μόνοι μας, τελείως απροστάτευτοι από τη διοίκηση. Δεν έχει έρθει να μας μιλήσει, να μας πει κάτι. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;», έλεγαν χθες οι παίκτες στον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος τους άκουσε με κατανόηση, αλλά τους ζητούσε να προσπαθήσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (9/1) με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε αυτό το ματς θεωρείται απίθανο να αγωνιστούν οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος που βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος μετά τα λάθη που έκανε στο ματς με τον Λεβαδειακό θεωρείται απίθανο να συνεχίσει.

Άλλωστε, η κακή εμφάνιση του γάλλου δημιούργησε ένα ακόμη πρόβλημα στις σχέσεις της διοίκησης με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι σύμφωνα με πληροφορίες έξαλλος με την απόφαση του αργεντινού τεχνικού να τον χρησιμοποιήσει. Οι σχέσεις προπονητή και προέδρου έχουν διαταραχθεί και μένει να φανεί πού μπορεί να οδηγήσει αυτό…

Εκτός από τα παραπάνω τη διοίκηση απασχολεί ακόμη το θέμα να αδειάσει θέση ξένου, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιοχέι Καζιγιάμα.

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν απολύσεις και περικοπές σε μισθούς στους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (για 15 εκατ. ευρώ) που θα αποφασιστεί την Τρίτη θα εντείνει τις προσπάθειές του για να συμμετάσχουν σε αυτή ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Σχόλια