Α1 ΕΠΣΗ: Φινάλε νίκης για ΠΑΟΚ με την κούπα να δεσπόζει στον Κρουσώνα!

Αθλητισμός
Α1 ΕΠΣΗ: Φινάλε νίκης για ΠΑΟΚ με την κούπα να δεσπόζει στον Κρουσώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σημερινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (4-1) στον Κρουσώνα ήταν το τελευταίο της σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ όμως όλα τα βλέμματα ήταν στην κούπα του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που… δέσποζε στο γήπεδο!

Μάλιστα, την πήγαν στον αγωνιστικό χώρο δύο παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Κουράκης και ο Μανόλης Μακατουνάκης που είχαν αγωνιστεί στους δύο πρώτους τελικούς του σωματείου.

Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, ο Άκης Κουράκης σημείωσε δύο γκολ και ισοφάρισε την επίδοση του Γιακουμάκη (36 γκολ) βγαίνοντας και οι δύο πρώτοι σκόρερ στην Α1 ΕΠΣΗ. Επίσης για τον ΠΑΟΚ δύο γκολ έβαλε ο Μεμοτσέλα, συγκατοικώντας και εκείνος στην 3η θέση των σκόρερς με τον Κοτζαδάκη των Ασιτών. Για τον Εργοτέλη μείωσε ο Κουτάντος.

Το κλίμα στον Κρουσώνα ήταν πανηγυρικό ενώ ακολούθησε τραπέζι μετά το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Μπορμπουδάκης (80′ Στεφανάκης), Βαρδής (80′ Μαυροειδής), Παπαδιός (60′ Ρογδάκης), Κανδυλάκης, Τριάντης, Γαρεφαλάκης (60′ Κουτσογιαννάκης), Σηφάκης, Μεμοτσέλα, Ανωγειανάκης (60′ Μεταξάκης), Κουράκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μιράσι, Κρασανάκης (64′ Σπανάκης), Τβαούρι, Χότζα, Μαυροειδής, Κόκκινος, Σκούρα, Σκούφος, Κουτάντος, Ντίσα, Σαμπροβαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News