Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στους Πρωταθλητές Ανδρογέα και Ηράκλειο ΟΑΑ

Αθλητισμός
Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στους Πρωταθλητές Ανδρογέα και Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων Νεανίδων και Εφήβων…

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συγχαίρει τις πρωταθλήτριες ομάδες του Ανδρογέα και του Ηράκλειο ΟΑΑ για τις κατακτήσεις των τίτλων Νεανίδων και Εφήβων αντίστοιχα.

Aναλυτικότερα:

“Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τις Πρωταθλήτριες ομάδες στις κατηγορίες Νεανίδων Ανδρογέα Γ.Α.Σ. και Εφήβων Ηράκλειο Ο.Α.Α. και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στα Final Four των δύο κατηγοριών για την αξιόλογη και με ήθος προσπάθεια που έκαναν, καθώς επίσης και σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα των δυο κατηγοριών. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., που εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας και με μεγάλη επιτυχία ταυτόχρονα τις διοργανώσεις των Final Four Νεανίδων και Εφήβων, καθώς επίσης και σε όλο το φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της Κρήτης που γέμισε ασφυκτικά τα δυο κλειστά γυμναστήρια, δημιουργώντας έτσι μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στην διοργάνωση και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, αποδεικνύοντας την συνεχή εξέλιξη και ποιότητα των μελών των δυο Συνδέσμων.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News