Ο Λυσάνδρου για το μεταγραφικό «πάρε-δώσε», την Άντερλεχτ και το… φρένο (προσωρινά) για τεχνικό διευθυντή

Ποδόσφαιρο
Ο Λυσάνδρου για το μεταγραφικό «πάρε-δώσε», την Άντερλεχτ και το… φρένο (προσωρινά) για τεχνικό διευθυντή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναφορές από τον CEO του ΟΦΗ στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας

Όλη την… βεντάλια της θεματολογίας του ΟΦΗ άνοιξε ο Μηνάς Λυσάνδρου στη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Ο CEO της ηρακλειώτικης ΠΑΕ ανέλυσε όλα τα ζητήματα, με επίκεντρο τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την τρέχουσα περίοδο, την παρουσία της Άντερλεχτ στο Ηράκλειο, τη μελλοντική στόχευση και το στρατηγικό πλάνο για όλα τα καίρια θέματα.

Σε ότι αφορά τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού, τόνισε ότι θα υπάρξουν μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις, ενώ όλες οι διαδικασίες θα κινηθούν σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Μάλιστα, ο Μηνάς Λυσάνδρου υπογράμμισε ότι ο Λιθουανός τεχνικός έχει κάνει σχετική αξιολόγηση για τους ποδοσφαιριστές.

Για τις προσθήκες τόνισε ότι το ζητούμενο είναι η ταχύτητα, αλλά και η ευστοχία στις επιλογές (στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

«Είμαστε σε μια διαδικασία με τους ανθρώπους που τρέχουν τον προγραμματισμό, αξιολόγησης των στόχων και των προτάσεων. Έχουν απορριφθεί πολλές περιπτώσεις, κάποιες άλλες έχουν εγκριθεί και υπάρχουν συζητήσεις. Η διαδικασία είναι ενεργή και σε υψηλή ταχύτητα. Είναι ξεκάθαρο πως η στόχευση είναι να μην υπάρχει καθυστέρηση», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων και πρόσθεσε για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Το θέμα του τεχνικού είναι στο… τραπέζι, αλλά έχει παγώσει ως ένα βαθμό. Με την διαδικασία που τρέχει τώρα, μένει στην άκρη. Σ’ αυτή τη φάση δε θα πάμε για τεχνικό διευθυντή. Θα αξιολογηθεί ο τρόπος λειτουργίας στο μέλλον».

Για το πως θα κυλήσει η διαδικασία επισήμανε: «Η τελική έγκριση στην παρούσα φάση είναι από τον προπονητή σε ότι αφορά το αγωνιστικό. Το οικονομικό σκέλος έρχεται φυσικά σε μένα για το ΟΚ. Υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ είναι ο προπονητής. Έρχεται μέσα από την αξιολόγηση και λέει η ομάδα θέλει μια ενίσχυση εκεί, εκεί και εκεί, με αυτά τα χαρακτηριστικά. Από την άλλη, η μπάλα έρχεται στα… πόδια μας για τους παίκτες που κρίνει ότι δε μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για την παρουσία της Άντερλεχτ στο Ηράκλειο, ο Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε ότι οι Βέλγοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την προετοιμασία στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα σχόλια όλων ήταν πολύ θετικά.

«Ίσως είχαν ένα φόβο για το που έρχονται και μάλλον ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για αυτούς. Όλα τα παιδιά στην ΠΑΕ με εντυπωσίασαν, γιατί δεν είχαμε γνώσεις φιλοξενίας σε επίπεδο προετοιμασίας και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το μπράβο αξίζει σ’ αυτούς που ήταν καθημερινά εκεί. Ήταν ένα επιτυχημένο εγχείρημα, που μας δείχνει ένα δρόμο για το μέλλον», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News