ΑΟΤ: Κράτησε Δημαράκη και Κουρουθιανάκη!

Αθλητισμός
ΑΟΤ: Κράτησε Δημαράκη και Κουρουθιανάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν οι Βρεττος, Δουλγεράκης και Σαβουϊδάκης

Για τα καλά έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός στον ΑΟΤ για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα τους βρει στην Γ΄ Εθνική.

Οι πρώτες ανανεώσεις είναι γεγονός καθώς στην ομάδα παραμένουν οι κολόνες της, ο Βαγγέλης Δημαράκης και ο Νίκος Κουρουθιανάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Αθλητικού Όμιλου Τυμπακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρουθιανάκη και Βαγγέλη Δημαράκη. Ο πρώτος είναι η σημαία της ομάδας μας και δεν θα γινόταν διαφορετικά να μην βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΟΤ και στην σπουδαία χρονιά που έρχεται στην Γ’ Εθνική.

Ο Βαγγέλης την φετινή χρονιά εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και ήταν από τους παίκτες βαρόμετρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Δύο σημαντικοί παίκτες ανανεώνουν με την ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Παράλληλα έχουμε και τις πρώτες αποχωρήσεις καθώς Κώστας Βρεττός, Αποστόλης Δουλγεράκης και Παναγιώτης Σαβουϊδάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟΤ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Απόστολο Δουλγεράκη και Παναγιώτη Σαβουϊδάκη. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην επαγγελματική αλλά και προσωπική τους ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News