ΕΠΟ: «Έχει λήξει το θέμα, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 8μμ»

Αθλητισμός
ΕΠΟ: «Έχει λήξει το θέμα, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 8μμ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκυρο της ΕΠΟ στην Cosmote TV για την αλλαγή ώρα του τελικού..

Καμία συζήτηση σχετικά με την ώρα έναρξης του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 21 Μαΐου, δεν υφίσταται, σύμφωνα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως η ίδια είχε διαρρεύσει και την Πέμπτη (5/5) απαντώντας σε δημοσιεύματα, έτσι και σήμερα η ΕΠΟ επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ο Τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 8μμ».

Τόνιζαν δε, ότι η Cosmote TV πράγματι πριν από τρεις μέρες, είχε προτείνει να ξεκινήσει ο Τελικός στις 10μμ λόγω του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας την ίδια ημέρα, ωστόσο, αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο και το αίτημα απορρίφθηκε εξ αρχής.

Πώς άλλωστε θα μπορούσε να ξεκινήσει στις 10μμ ένας αγώνας που μπορεί να έχει παράταση, πέναλτι, αλλά και τα υπόλοιπα που είναι δεδομένα, όπως η απονομή, ο γύρος θριάμβου κτλ. Θα μιλάγαμε δηλαδή για έναν αγώνα που θα ολοκληρωνόταν… στις 2 το πρωί!

Κάτι που δεν θα επέτρεπε ούτε στους φιλάθλους να μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αφού θα ήταν όλα κλειστά, ούτε στον ΠΑΟΚ να αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, η ώρα έναρξης να είναι στις 8μμ, συμφωνήθηκε και με την Ελληνική Αστυνομία, στη σύσκεψη που έγινε με την ΕΠΟ την Πέμπτη (5/5).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News