Super League 2: Βαριά ήττα για την Επισκοπή

Αθλητισμός
Super League 2: Βαριά ήττα για την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε από την Καλαμάτα με 5-0..

Την πιο βαριά ήττα της υπέστη η Επισκοπή καθώς έχασε με το βαρύ 5-0 από την Καλαμάτα για την 33η αγωνιστική της Super League 2.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους Ρεθυμνιώτες, αφού μόλις στο 2’ ο Μπόρχες έδωσε το προβάδισμα στους Μεσσήνιους.

Στη συνέχεια δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις, αλλά στο 37’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Νοικοκυράκης απείλησε για τους ηττημένους και στο 41’ ο Νταρσίζιο δε σημάδεψε σωστά από ευνοϊκή θέση. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έτσι, ο Χέμπερτ έκανε το 3-0.

Στο 55’ ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά και ο Καλογεράκης απέκρουτσε εντυπωσιακά. Οι ηττημένοι δεν μπορούσαν ν’ αντιδράσουν και στο 67’ ο Λουκίνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η… κατρακύλα συνεχίστηκε και δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο Λουκίνας σκόραρε και σημείωσε το 5-0.

Καλαμάτα: Ταΐρης (76’ Καραχάλιος), Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μόζερ (80’ Γκούνας), Ματέους, Παυλίδης, Χέμπερτ, Γρίβας (70’ Τσασκαλίδης), Μπόρχες (70’ Σκεντεράι), Λουκίνας.

Επισκοπή: Καλογεράκης (82’ Καλαντζής), Τσάβος, Τασιούλης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης, Κουκούλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News