Super League 2: «Αυτοκτονία» για ΟΦΙ!

Αθλητισμός
Super League 2: «Αυτοκτονία» για ΟΦΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 2-2 έμεινε η ομάδα της Ιεράπετρας με τον Διαγόρα σε ένα παιχνίδι που κέρδιζε μέχρι το 18΄...

Στο 2-2 έμεινε ο ΟΦΙ με τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2 με την ομάδα της Ιεράπετρας να «αυτοκτονεί» καθώς προηγούνταν με 2-0 μέχρι το 18΄.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Νεκούλ εκτέλεσε κόρνερ ο Αντερέγκεν πάσαρε με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι και ο Καλλιτσουνάκης από κοντά έκανε το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον ΟΦΙ και στο 9ο λεπτό ο Νεκούλ πέρασε κάθετη, ο Αντερέγκεν βγήκε τετ α τετ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 14ο λεπτό ο ΟΦΙ έχασε μια ακόμα ευκαιρία όταν ο Καλλιτσουνάκης πέρασε κάθετη στον Αντερέγκεν, ο οποίος πρόλαβε τον τερματοφύλακα και με πλασέ σημάδεψε ξανά το δοκάρι.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Νεκούλ πάσαρε στον Μούλερ ο οποίος σέντραρε και στο δεύτερο δοκάρι του Χιμένεθ έκανε το 2-0.

Ο Διαγόρας μετά το καταιγιστικό ξεκίνημα του ΟΦΙ αντέδρασε και πίεσε για το γκολ, πράγμα που κατάφερε στο 34ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαστιάνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν εντυπωσιακός με τον Διαγόρα να σπαταλά αρκετές ευκαιρίες και τον ΟΦΙ να προσπαθεί στην κόντρα επίθεση να «κλειδώσει» το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης στο 72ο λεπτό όταν ο Ζούνη σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπλάνκο σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Σότο, Μούλερ, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Λεμονής, Καλλιτσουνάκης (71′ Καραμπέτσος), Νεκούλ, Κάρδαρης (46′ Ψάνης), Χιμένεθ, Αντερέγκεν.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης (74′ Μπούμπας), Ρουγκάλας, Γιώργου, Τοπάλ, Παραστατίδης, Τσιαντούλας (79′ Σάιμπερτ), Σινγκ (57′ Μπλάνκο), Μπαστιάνος, Λαμπίρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News