Super League 2: Τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ηρόδοτος!

Αθλητισμός
Super League 2: Τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ηρόδοτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Ισοπαλία που δεν τον «βολεύει» πήρε ο Ηρόδοτος καθώς έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 32η αγωνιστικής της Super League 2.

Στο 27′ ο Λάζαρεβς μάζεψε με διπλή προσπάθεια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεζ. Στο 35′ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε και το σουτ του Ποζατζίδη, ενώ η τελευταία φάση του ημιχρόνου καταγράφηκε στο φινάλε με τον Χαλκιαδάκη που δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, σε κεφαλιά του Βρεττού.

Ο Καραϊσκάκης στην καλύτερη στιγμή του έφτασε κοντά στο 0-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου, αλλά ο Ντοναλντόνι από κοντά δε μπόρεσε ν’ ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ποζατζίδης απείλησε στο 63′ αλλά ο Λάζαρεβς μπλόκαρε.

Στο 77′ ο Ηρόδοτος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αποστολίδης βρήκε με κάθετη πάσα τον Ποζατζίδη που πλάσαρε άουτ από εξαιρετική θέση.

Ηρόδοτος (Bασίλης Βούζας): Κρόστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Αργκιλέσι (70′ Κίσσας), Μπαρμπόσα (86′ Σουρνάκης), Ποζατζίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κάπελ (62′ Αποστολίδης)

Καραϊσκάκης (Νίκος Ουσταμπασίδης): Λάζαρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς (86′ Φαν Ιπερεν), Νταλακούρας, Κλιγγόπουλος, Βαφειάδης (55′ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι, Κορέλας (55′ Χελοβάνι), Μπεκατώρος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News