Ο αξέχαστος Τρομάρας είχε ένα επιστήθιο φίλο στο Ηράκλειο, τον Κώστα Σφακιανάκη ή "Τόκιο"...

Αθλητισμός
Ο αξέχαστος Τρομάρας είχε ένα επιστήθιο φίλο στο Ηράκλειο, τον Κώστα Σφακιανάκη ή "Τόκιο"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2022 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο και εξακολουθεί να μας φέρνει άσχημες ειδήσεις! Όπως αυτή της απώλειας του εμβληματικού Γιώργου Τρομάρα του παλαιστή μιας άλλης εποχής και...μιας άλλης πάλης. Του Τρομάρα που άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα" Εκεί νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη. Θα πάει εκεί ψηλά να συναντήσει μεγάλες μορφές του κατς από τις ρομαντικές δικές τους εποχές αλλά και έναν επιστήθιο φίλο του έναν Ηρακλειώτη που του έμοιαζε στη δύναμη και την καλή καρδιά, τον Κώστα Σφακιανάκη ή "Τόκιο" (έτσι τον ήξεραν οι φίλοι του) που είχε πει "αντίο" πριν 7 χρόνια στα 58 του!

Ο Τρομάρας είχε τη συνδρομή του Κώστα Σφακιανάκη στις επιδείξεις που έκανε και μάλιστα ο "Τόκιο" τον είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι του στον Κατσαμπά Ηρακλείου...

Εκτός από παλαιστής μέσα στα κατορθώματά του κατάφερνε λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του, όμως, για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας.

Ήταν παντρεμένος και έκανε έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News