Εθνική Ελλάδος: Ηττήθηκε από την Ισπανία και αποκλείστηκε απο το Μουντιάλ

Αθλητισμός
Εθνική Ελλάδος: Ηττήθηκε από την Ισπανία και αποκλείστηκε απο το Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 1-0 έχασε η Εθνική μας ομάδα

Την ήττα γνώρισε απο την Ισπανία με 1-0  η Εθνική Ελλάδος για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ.

Κατώτερη της  περίστασης, η Εθνική ομάδα γνώρισε εύκολα την ήττα (0-1) από την Ισπανία  με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι  στο ΟΑΚΑ για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, χωρίς όμως επί της ουσίας να καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του αγώνα. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Ελλάδα (που ήθελε 2/2 στα εναπομείναντα ματς) έχασε οριστικά και τις τελευταίες ελπίδες για κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ και θα ολοκληρώσει τον όμιλο στην 3η ή την 4η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ελλάδα (Τζον Φαν'τ Σχιπ / 3-5-2): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γούτας, Γιαννούλης (67' Λημνιός), Μάνταλος, Μπουχαλάκης (78' Πέλκας), Σιώπης, Ανδρούτσος, Παυλίδης (46' Δουβίκας), Μασούρας (46' Τζόλης).

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε / 4-3-3): Ουνάι Σιμόν, Γκαγιά, Λαπόρτ, Μαρτίνεθ (88' Αθπιλικουέτα), Καρβαχάλ, Κόκε, Ρόδρι, Γκάβι (65' Μπουσκέτς), Σαράμπια (57' Ντάνι Όλμο), Μοράτα (65' Φορνάλς), Ντε Τομάς.

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Βοηθοί: Πάβελ Σοκολνίτσκι (Πολωνία), Άνταμ Κούπσικ (Πολωνία)

Τέταρτος: Τόμας Μούσιαλ (Πολωνία)

VAR: Τόμας Κβιατκόφσκι (Πολωνία)

AVAR: Μάρτσιν Μπορκόφσκι (Πολωνία)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News