Ηρόδοτος: Η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Αθλητισμός
Ηρόδοτος: Η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυτούς ταξιδεύει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν- Τι είπε ο Δημήτρης Κοιλιάρας για το παιχνίδι
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηροδότου για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, στην οποία μπήκε και ακολούθησε προοδευτικά το πρόγραμμα και ο Γιάννης Κοιλιάρας που ήταν τραυματίας, ο Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Δήμιζας, Λουτριώτης, Δερμιτζάκης, Αρναούτογλου, Λουμπάκης, Χαρίτος, Κοιλιάρας Γ., Καργιωτάκης, Μπολάκης, Ρουσσάκης, Κόρτσαμ, Αργκιλέσι, Καντέ, Βρεττός, Κοιλιάρας Δ., Αποστολίδης, Κατίδης, Γκίνη, Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζησάββας.
Ο Ηρόδοτος θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής με Μινωϊκές Γραμμές, με προορισμό τον Πειραιά και στη συνέχεια πρόκειται να μεταβεί οδικώς στη Σπάρτη, και πιο συγκεκριμένα στο Βλαχιώτη, με τον οποίο θα αναμετρηθεί την Κυριακή 31/10 στις 15:00. Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με το σύλλογο του Βλαχιώτη μίλησε στο «Irodotos FC» ο αρχηγός, Δημήτρης Κοιλιάρας, αναφέροντας τα εξής:
«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι παράλληλα και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο ματς, εδώ και δύο μήνες περίπου και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ηρόδοτος επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στη Σούπερ Λιγκ 2.»
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News