Το ΕΑΚΗ καλωσόρισε την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών στο Ηράκλειο

Σπορ
Το ΕΑΚΗ καλωσόρισε την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη «γαλανόλευκη» υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο η Μαρία Παπαδάκη

Η παρουσία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών στο Ηράκλειο έχει τραβήξει τα βλέμματα του ενδιαφέροντος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει προπονήσεις στο ανακαινισμένο κλειστό του «Λίντο», στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου καλωσόρισε τη «γαλανόλευκη» στην πόλη μας με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (EAKH), καλωσορίζει την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών στο Ηράκλειο.

Η Εθνική μας, θα κάνει στο «σπίτι μας», στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την προετοιμασία της, για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για μας, καθώς μετά από δεκαετίες θα φιλοξενηθεί στο Λίντο, μια Εθνική ομάδα.

Καλωσορίζουμε επίσης στο Ηράκλειο, τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο, ένα προπονητή που έχει αφήσει το στίγμα του στο βόλεϊ του Ηρακλείου.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, την αποστολή της Εθνικής, υποδέχθηκε, στο αεροδρόμιο, το μέλος του Δ.Σ. και πρώην αθλήτρια και προπονήτρια βόλεϊ, Μαρία Παπαδάκη, η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ΕΑΚΗ, με την Εθνική ομάδα και το πρόσωπο που θα φροντίσει να μην λείψει τίποτα στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, στο διάστημα που θα μείνουν στο Ηράκλειο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News