Aναβάλλεται ο αγώνας «Μινωικός Άθλος»

Αθλητισμός
Aναβάλλεται ο αγώνας «Μινωικός Άθλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό…

Στην απόφαση για αναβολή του «Μινωικού Άθλου» προχώρησε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα που συνήλθε χθες εκτάκτως σε τηλεδιάσκεψη. Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου (αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 6 Δεκεμβρίου) όμως η εξαγγελία για παράταση των μέτρων λόγω της πανδημίας οδήγησαν τους διοργανωτές σε αυτή την απόφαση.

«Οι διοργανωτές Σύλλογοι: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Σ.Δ.Υ. Μεγαλόνησος είχαμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα όπως άδειες αγώνα από την ομοσπονδία, άδειες από τους Δήμους Ηρακλείου-Γόρτυνας-Φαιστού αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τα μέτρα για την Δημόσια υγεία και αυτός ήταν ο λόγος αναβολής του αγώνα στα μέτρα που ισχύουν ως τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Τέλος ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για τους αθλητές που δήλωσαν την συμμετοχή τους και πιστέψτε μας όσο θέλατε να αγωνιστείτε εσείς ,τόσο θέλαμε να διοργανώσουμε και εμείς τον αγώνα, όταν με το καλό λήξουν τα μέτρα για την πανδημία σε νέα ημερομηνία αρχές του χρόνου θα γίνει κανονικά ο αγώνας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του αγώνα που παρά την μεγάλη κρίση της αγοράς ανταποκρίθηκαν για βοήθεια στην διοργάνωση.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο πάνω από όλα υγεία καλά οικογενειακά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος ευτυχές χωρίς πανδημία και πάνω από όλα υγεία και χαρά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Φωτογραφία από παλαιότερο αγώνα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News