Θέλει να είναι ανταγωνιστικός ο ΟΦΗ στην Volley League

Αθλητισμός
Θέλει να είναι ανταγωνιστικός ο ΟΦΗ στην Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης μιλάνε για τη νέα προσπάθεια της ομάδας

Με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Volley League που είναι αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του. Το δυναμικό της ομάδας έχει διαφοροποιηθεί αρκετά καθώς προστέθηκαν σε αυτό έξι νέοι παίκτες (Christiph Marks, Franco Drago, Maximilian Thaller, Μάρκος Γαλιώτος, Σωτήρης Χαραλαμπίδης, Σπύρος Βελούδης) ενώ αναμένεται η ανακοίνωση ενός ακόμη ξένου με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο ΟΦΗ αλλά και η προώθηση κάποιων παιδιών από την Ακαδημία του Συλλόγου. «Στόχος είναι να καταλήξουμε στη μέση της βαθμολογίας, κυρίως όμως να παίξουμε καλό βόλεϊ. Να έχουμε μία ωραία παρουσία, να αποτελέσουμε θέλγητρο για τους οπαδούς και τους φιλάθλους μας», τόνισε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο νέος τεχνικός της ομάδας Άκης Φλαούνας που έχει μείνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του. «Έχουμε κάνει καλές κινήσεις. Είμαστε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Το μόνο που μένει είναι να γίνουμε ομάδα. Οι μονάδες είναι καλές αλλά το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα. Μέσα από σκληρή, ομαδική δουλειά θα γίνει αυτό που θέλουμε».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ που έχει κατακτήσει και Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ, μίλησε για το κίνητρο που τον οδήγησε σε συνεργασία με την ομάδα του Ηρακλείου. «Το κίνητρο ήταν η παρουσία του κ. Δανδάλη που έχει πολύ δυναμική προσέγγιση στο άθλημα. Δέχτηκα την πρόταση του αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης, μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, με πολλούς φιλάθλους και ιδιαίτερη δυναμική. Ήταν μία πρόκληση να κάνω μία στροφή στην πορεία μου, εκτός Αθηνών».

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, δήλωσαν και οι παίκτες, τους οποίους εκπροσώπησε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που βρίσκεται για 2η χρονιά στον ΟΦΗ, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην περυσινή προσπάθεια. «Κάθε χρονιά θέλουμε να είναι και καλύτερη. Ξεκινήσαμε κάτω από ειδικές συνθήκες λόγω του ιού, όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο όμως προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News