Σίμος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε και για τις επόμενες μεταγραφές

Στεναχωρημένος, αλλά και περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ήταν ο Γιώργος Σίμος μετά τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην αξιοποίηση ή όχι της ευκαιρίας που παρουσιάστηκε σε κάθε ομάδα.

Επίσης, μετά από σχετική ερώτηση τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια απόκτησης αριστερού μπακ, εξτρέμ, επιθετικού και ίσως κεντρικού μέσου.

Αρχικά επισήμανε για το παιχνίδι: «Μετά από τόσα χρόνια περιμέναμε αυτόν τον αγώνα. Υπάρχει μια λογική και ανθρώπινη στεναχώρια, γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε. Παίξαμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τις στιγμές που είχαμε εμείς δεν τις κάναμε γκολ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια, αλλά από την άλλη είμαι στεναχωρημένος γιατί ξέρω πόσο πολλοί οι ποδοσφαιριστές το ήθελαν. Στρέφουμε την προσοχή στο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την έλλειψη “καθαρού μυαλού” στη δημιουργία, ο 42χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά ματς. Αν πίστευε κάποιος ότι θα είχαμε μια απόλυτη κυριαρχία απέναντι στον Απόλλωνα θα ήταν ουτοπικό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερα διαστήματα. Έγινε πολύ γρήγορα το 0-1 και ο Απόλλωνας έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας ήταν πιο έτοιμος, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και αυτό κρατάω».

Σε ό,τι αφορά τη μειωμένη παραγωγή φάσεων τόνισε: «Σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε να το βελτιώσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αποκλεισμό και να αρχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τη Λαμία και να επιστρέψουμε στα στάνταρ που θέλουμε».

Σχετικά με τις μεταγραφές και ότι υπήρξε καθυστέρηση στις κινήσεις ενίσχυσης, ο προπονητής του ΟΦΗ απάντησε: «Και πέρυσι αλλά και φέτος ζούμε με τον ρεαλισμό. Για εμάς ο κάθε παίκτης που υπάρχει είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Ξέρω πώς θα πάει η ομάδα όλη τη χρονιά, γιατί αυτό το παίρνω μέσα από τη δουλειά που γίνεται και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο ματς για αυτή την εποχή για εμάς σε αυτό το επίπεδο. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε αυτά τα ματς».

Κλείνοντας, μίλησε για τις θέσεις που θα καλυφθούν με τις επόμενες μεταγραφές: «Ψάχνουμε αριστερό μπακ, εξτρέμ και σέντερ φορ, και αν προκύψει και κάτι καλό στη μεσαία γραμμή θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News