Τηλεδιάσκεψη στo ΕΑΚΗ με τη συμμετοχή του υφυπουργού αθλητισμού

Αθλητισμός
Τηλεδιάσκεψη στo ΕΑΚΗ με τη συμμετοχή του υφυπουργού αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση στους γονείς και τα σωματεία να επικοινωνήσουν ανταλλάσοντας απόψεις…

Στο κλίμα των ημερών και ακολουθώντας την οδηγία «Μένουμε Σπίτι», στο ΕΑΚΗ πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη στην οποία μάλιστα συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της … τεχνολογικής συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, ανταλλάσοντας οι συμμετέχοντες απόψεις και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία του όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Μάλιστα η Διοικούσα Επιτροπή προτρέπει γονείς και σωματεία να πράξουν ανάλογα…

“Η εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν η αφορμή να σταματήσει η λειτουργία των εγκαταστάσεων και του ΕΑΚΗ. Αυτό που σίγουρα δεν κατάφερε ο ιός είναι να σταματήσει η επικοινωνία και η συνέχιση του προγραμματισμού της Διοικούσας.

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού πραγματοποιήσαμε την πρώτη digital συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκε ο τρόπος που θα πρέπει να δράσουμε με τις νέες αυτές συνθήκες για την υλοποίηση των εργασιών για το έτος 2020.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και συνάμα δύσκολες καταστάσεις που ζούμε πιστεύουμε ότι η επικοινωνία, η σύμπνοια και η αγάπη στον συνάνθρωπο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όλοι.

Προτείνουμε στα σωματεία, στους συλλόγους γονέων να έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις.

Είναι μια ευκαιρία, να αναθεωρήσουμε να ανασυνταχθούμε και να βάλουμε μπροστά το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ.

Ως Διοικούσα θα επιδιώξουμε το αμέσως επόμενο διάστημα να επικοινωνήσουμε διαδικτυακά με όλους, σωματεία, γονείς και γιατί όχι και με αθλητές. Είμαστε η οικογένεια του ΕΑΚΗ και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News