default-image

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι… δικαιολογίες του Γιόβιτς και η προειδοποίηση του Σέρβου προέδρου

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι… δικαιολογίες του Γιόβιτς και η προειδοποίηση του Σέρβου προέδρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι δε του εξήγησαν τι εστί… καραντίνα

Ο Λούκα Γιόβιτς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σχετικά με τις κινήσεις του μετά την καραντίνα στην Ισπανία λόγω κορωνοϊού.

Απαντώντας στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε για το γεγονός ότι παραβίασε την καραντίνα της Ρεάλ (μετά από κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ), ταξίδεψε στο Βελιγράδι και μάλιστα έκανε… βόλτες στην πόλη, ο νεαρός Σέρβος τα απέδωσε όλα αυτά σε ελλιπή ενημέρωση.

Έγραψε λοιπόν στα social media: «Ήρθα κοντά στην οικογένειά μου με την άδεια της ομάδας μου. Στη Σερβία πάλι μου έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Λυπάμαι που ορισμένοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και δεν μου εξήγησαν ακριβώς τι έπρεπε να κάνω στην καραντίνα»!

Πάντως, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει ακόμη και σύλληψη, αν βγει από την καραντίνα στην πατρίδα του, όπως ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Όπως ανέφερε ο Βούτσιτς, η πολιτεία είναι έτοιμη να λάβει τα αυστηρότερα μέτρα απέναντι σε τέτοιες περιπτώσεις, απειλώντας τον σταρ της Ρεάλ ακόμα και με σύλληψη.

«Ο ένας (σ.σ. Ο Νίνκολιτς της Άσκολι) βρίσκεται σε ξενοδοχείο και ο άλλος (σ.σ. ο Γιόβιτς) βρίσκεται στο σπίτι του. Αν κάποιος από τους δύο βγει από εκεί, θα συλληφθεί. Νομίζω πως μετανιώνουν για ότι έκαναν, αλλά τους ξεκαθαρίζω πως οι ζωές των ανθρώπων είναι πολύ πιο σημαντικές από τα εκατομμύριά τους. Δεν πρόκειται να θυσιάσουμε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σερβίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News