Μεγάλη ανταπόκριση στην αιμοδοσία των φίλων του Ηροδότου

Αθλητισμός
Μεγάλη ανταπόκριση στην αιμοδοσία των φίλων του Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεντρώθηκαν 22 μονάδες αίματος στην αιμοδοσία που έγινε στα γραφεία του Σωματείου φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη

Το Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 1η εθελοντική αιμοδοσία και συγκεντρώθηκαν 22 μονάδες αίματος.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν μέλη του συλλόγου και πολίτες από τη Νέα Αλικαρνασσό, με το σωματείο να επιβεβαιώνει με αυτή την πρωτοβουλία του και την κοινωνική του ευαισθησία.

«Η ανταπόκριση των εθελοντών τους οποίους και ευχαριστούμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ανάμεσά τους βρέθηκαν αρκετοί νέοι αιμοδότες οι οποίοι αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ και πιο συγκεκριμένα την κ. Μαρία Μπανασά Ιατρό Μικροβιολόγο του τμήματος, τον κ. Δημήτρη Ξημέρη Επισκέπτη Υγείας του τμήματος και τον κ. Πέτρο Βαλεργάκη οδηγό του τμήματος. Ευχή όλων μας είναι η εθελοντική αιμοδοσία να γίνει θεσμός», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News