Αθλητισμός

Η έκπληξη του Ερασιτέχνη στον Παναγιώτη Σπυριδάκη

Ευχές για ανάρρωση στον Δημήτρη Παπαδόπουλο...

Μια μικρή έκπληξη, επιφύλαξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στον πολύπειρο Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Παναγιώτη Σπυριδάκη.
Ο κ.Παναγιώτης, συμπλήρωσε φέτος 52 χρόνια συνεχόμενης παραγοντικής προσφορά στον ΟΦΗ, από τις 29 Σεπτεμβρίου 1967, που έγινε για πρώτη φορά μέλος του σωματείου και από τότε προσφέρει αδιάκοπα και ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του.
Μια τούρτα-έκπληξη, περίμενε τον κυρ-Παναγιώτη στην γνώριμη θέση του, στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και μια ζεστή αγκαλιά, από τους συναδέλφους του, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης του, προσφοράς.
Η συγκίνηση στο πρόσωπο του, ήταν εμφανής, όπως και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για ένα παράγοντα-σύμβολο για τον ΟΦΗ.


Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1942 στο χωριό Πατσίδερος Μονοφατσίου. Υπήρξε αθλητής στίβου με σημαντικές επιδόσεις στο γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου την δεκαετία του ’60.
Στον ΟΦΗ βρίσκεται από τις 29 Σεπτεμβρίου 1967, όταν και εγγράφηκε μέλος σε ηλικία 25 ετών. Και από τότε είναι ανελλιπώς κοντά στο σύλλογο. Είναι εδώ και 40 χρόνια περίπου Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Έχει διατελέσει ακόμη Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου και ταμίας του συνδέσμου, αλλά και ενεργό του μέλος ως 17 ως διαιτητής!
Ακόμη, Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Εθνικού σταδίου Ηρακλείου για 11 χρόνια, Γενικός Γραμματέας και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου δρόμου, προς τιμήν του Παύλου Βαρδινογιάννη.
Μέλος της Οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου του Αμστερνταμ, καθώς και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Ειρήνης και Φιλίας.
Ιδρυτικό μέλος και επί χρόνια Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Κριτών στίβου Κρήτης.
Επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και κάποια στιγμή και διευθύνων σύμβουλος.
Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ, του ΟΦΗ’94 και του ΟΦΗ 2000.
Ήταν ο άνθρωπος που «έγραψε» στον πίνακα το Παγκόσμιο ρεκόρ της Σοφίας Σακοράφα (74.20) στις 26/09/1982 στα Χανιά και να το υπογράψει ως επίσημος κριτής στίβου, μαζί με τον Γιώργο Κουκουλάκη (διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου) και τον αείμνηστο δισκοβόλο από το Ρέθυμνο, Μιχάλη Μαράκη.
Η οικογένεια του, όλη, προσφέρει στον αθλητισμό. Ο υιός του Γιώργος Σπυριδάκης, προσφέρει στο πόλο του ΟΦΗ, τα εγγόνια του, η Εύα είναι κολυμβήτρια, η Νεφέλη και Παναγιώτης, αθλητές πόλο και ο Μιχαήλ-Άγγελος αθλητής ποδοσφαίρου.

Ευχές για ανάρρωση


Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του,  εύχεται ταχεία ανάρρωση στον παλαίμαχο άσο της ομάδας , Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. "Του ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει, κοντά στην οικογένεια του. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης, επικοινώνησε με τον ίδιο προσωπικά και την οικογένεια του και μετέφερε τις ευχές, όλου του διοικητικού Συμβουλίου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια