Σημαντικές εμπειρίες για τους ξιφομάχους της Μεσσαράς

Αθλητισμός
Σημαντικές εμπειρίες για τους ξιφομάχους της Μεσσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιητική παρουσία στο Πανελλήνιο Παμπαίδων Παγκορασίδων...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων στο Ξίφος Μονομαχίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ.

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 130 παιδιά από 10 έως 13 ετών και η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς δε θα μπορούσε να λείψει τόσο στα ατομικά του Σαββάτου όσο και τη Κυριακή στα ομαδικά.

Ο Κώστας Λιονάκης κατάφερε να μπει στην πρώτη 8αδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (74 συμμετοχές) αν και 12 ετών κατακτώντας την 7η θέση και χάνοντας για ένα χτύπημα (9-8) το μετάλλιο.

Πολύ καλή η παρουσίαση του Νίκου Μουζάκη που κατέλαβε την 13η θέση. Η πρώτη εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Γιώργου Λεμονάκη συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική παρουσία στο πρώτο γύρο (3 νίκες )αλλά δεν κατάφερε να μπει στους «32». Η τελική θέση για τον " μικρό "της ομάδας ήταν η 44η.

Στα ατομικά τα τρία αγόρια κατάφεραν να αποκλείσουν τον Χολαργό και να μπουν στις οκτώ πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος αλλά στη συνέχεια ο δρόμος για ένα μετάλλιο σταμάτησε στην ομάδα του "Ξιφομάχου ".

Τα κορίτσια παρόλο που δεν βρέθηκαν στην καλύτερη φόρμα τους κατάφεραν ανάμεσα σε 60 αθλήτριες να μπουν και οι τρεις στις «32» καλύτερες αθλήτριες αλλά καμία δεν κατάφερε να μπει στις «16».

Η Εβελίνα Σφακιανάκη ήταν 18η ενώ η Μαρία Κριάρη στη πρώτη συμμετοχή σε αγώνες εκτός Κρήτης κατάφερε να καταλάβει την 19η θέση. Η Μαριλένα Γρηγοριάδη πάρα το καλό ξεκίνημα σταμάτησε στην 23η θέση. Η ομάδα της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς έχασε στις λεπτομέρειες από την Ίριδα 45-42 την είσοδο στη 4αδα και κατέληξε στην 6η θέση.

Το Δ.Σ συγχαίρει τους μικρούς αθλητές του και ευχαριστεί τους γονείς αλλά και την ANEK -BLUE STAR FERRΙΕS για την χορηγία μεταφοράς και αυτής της αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News