Επτά μετάλλια o ΠΑΣ στους Πανελλήνιους Σκοποβολής

Αθλητισμός
Επτά μετάλλια o ΠΑΣ στους Πανελλήνιους Σκοποβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πλήρη ομάδα Ανδρών – Γυναικών και με τη συμμετοχή 21 παιδιών (8-14 ετών) συμμετείχε ο Παγκρήτιος Σκοτευτικός Σύλλογος στη 2η φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Σκοποβολής που περιελάμβανε τα αγωνίσματα των πυροβόλων όπλων Α/Γ και των αεροβόλων όπλων για Παίδες Α΄ και Β΄. 

Η συγκομιδή μεταλλίων για τον ΠΑΣ ήταν ένα χρυσό, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα. Τη μερίδα του λέοντος είχαν οι μικροί σκοπευτές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έκαναν όλοι ατομικά ρεκόρ!

Για τα αγόρια είχαμε: χρυσό ομαδικό για τους: Κακουλάκη Βασίλειο, Λεκάκη Αντώνιο, Κλάδο Ιωάννη. Ασημένιος ήταν ο Λεκάκης Αντώνης, χάλκινος ήταν ο Κακουλάκης Βασίλης.

Για τα κορίτσια: Ασημένια ήταν η Μαλαμά Ραφαέλα-Μαρία. Χάλκινο στο ομαδικό για τις: Μάλαμα Ραφαέλα-Μαρία, Βερυκοκίδη Αικατερίνη, Σανδαλάκη Χαριτίνη.

Επίσης συμμετείχαν οι: Σαϊτάκης Γ. -Μιχαηλίδης Γ. -Δρακάκης Κ.-Κανάκης Θ.- Μακρυγιαννάκης Γ.- Κολιακουδάκη Σ.- Μάμος Μ.-Σηφάκη Ε.- Τοράκης Ε. -Παπαδάκη Κτιστάκη Μ. - Κοσκινά Μ. - Κακουλάκης Ν. - Ζερβάκης Α.- Δοκουμετζίδης Κ.

Στα πυροβόλα πιστόλια η ομάδα των γυναικών στη Μαλακάσα κατέκτησε την 4η θέση με τις: Μάρη Ιωάννα, Μαρούλη Αθανασία και Δασκαλοπούλου Χριστίνα .Στο πιστόλι ταχύτητας ανδρών οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης.

Στα πυροβόλα τυφέκια συμμετείχαν οι: Βερτούδος Κωνσταντίνος, Δανδουλάκης Γεώργιος και Μανωλόπουλος Κωνσταντίνος με τον Βερτούδο να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στο 3×40 και την 4η θέση στο πρινηδών.

Οι γυναίκες με τις: Βουλγαρίδη Αικατερίνη, Λυρώνη Βασιλεία και Μανουσάκη Βικτωρία στο πρινηδών κατέλαβαν τη 2η θέση στο ομαδικό .

Ο Παγκρήτιος ευχαριστεί τους προπονητές Κοσκινά Γεώργιο, Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη και Μαρκογιαννάκη Ανταλκίδα για την άψογη προετοιμασία που γίνεται στο σύλλογο και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες . Τον σύλλογο ΚΟΥΡΗΤΕΣ για την παραχώρηση των αερ. τυφεκίων τους. Τη ΣΕΑΠ Ηράκλειου για την παραχώρηση του Πεδίου Βολής.

Και τέλος την κοινοπραξία ΑNEK-SUPERFAST για την ευγενική χορηγία τους στις μετακινήσεις των σκοπευτών προς Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News