ΚΟΥΪΖΟΣ: Ο παλαίμαχος Ν.Γ. που ζητά ρύθμιση 120 δόσεων και τα μέλη της Ε.Δ. που δεν τρώνε κουτόχορτο

Αθλητισμός
ΚΟΥΪΖΟΣ: Ο παλαίμαχος Ν.Γ. που ζητά ρύθμιση 120 δόσεων και τα μέλη της Ε.Δ. που δεν τρώνε κουτόχορτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Ποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη με αρχικό ονόματος Ν.Γ. και ο οποίος έχει ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα με πρώην πρόεδρο, του ζήτησε ρύθμιση ανάλογη με αύτη που ετοιμάζει η κυβέρνηση Τσίπρα 120 δόσεων, αλλά να αρχίσει να πληρώνει μετά από τρία χρόνια?

2.Με ποιον Ηρακλειώτη πρώην παράγοντα διατηρεί άριστες σχέσεις ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου και ο οποίος έχει ήδη κλείσει την ψαροταβέρνα που θα δειπνίσουν μαζί το Σάββατο το βράδυ?

3.Ποιος είναι ο επόμενος μετά τον Μιχάλη Κουκουλάκη, διαιτητής της τοπικής ΕΠΣΗ που συζητάει το ενδεχόμενο να κάνει αίτηση για μεταγραφή σε άλλη Ένωση και το όνομα του θα αποτελέσει έκπληξη?

4.Ποιος παράγοντας ομάδας της Α1, που βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Μ.Μ. και όπως ισχυρίζεται θα είναι πιθανότατα υποψήφιος με τον Μ.Μ., έχει υποσχεθεί ότι θα είναι και σε ψηφοδέλτιο άλλου συνδυασμού?

5.Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα, Κώστας Μπουμάκης θέλοντας να δείξει το υψηλό φίλαθλο πνεύμα της ομάδας, σκάφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να προσφέρει τραπέζι με γεύμα στην αποστολή της ομάδας της Γόρτυνας?

6.Πόσους παρατηρητές αγώνα ετοιμάζει για το παιχνίδι της Κυριακής στον Κρουσώνα, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Θ.Α. και ο πρόεδρος της επιτροπής παρατηρητών Β.Π.?

7.Με εκείνη την προεκλογική εξαγγελία του μουστάκια για την διεξαγωγή πρωταθλήματος παλαιμάχων, που είχε ανατεθεί και σε τριμελή επιτροπή με υπεύθυνο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Νικηφόρο τι έγινε?

8.Λέτε να νομίζουν κάποιοι άνθρωποι της πρώτης παράγκας και παλαίμαχοι Ηρακλειώτες διαιτητές, ότι αυτοί που απαρτίζουν την επιτροπή διαιτησίας της Ιδομενέως, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της Ιδομενέως να τρώνε κουτόχορτο?

9.Γνωρίζεται ότι ο διευθυντής ανάπτυξης της τοπικής διαιτησίας, έχει εφεύρει τελευταία καταπληκτικούς τρόπους ανάπτυξης των διαιτητών και ακόμα πιο καταπληκτικούς για τα δικά του παιδιά?

10.Στο χθεσινό παρεάκι τριών διαιτητών και δυο παραγόντων που ο μεσαρίτης παράγοντας και υπεραρχιδιαιτητής Π.Κ. είπε «..πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση για νερό, μα μια φορά θα σπάσει…». Τι να εννοούσε άραγε?

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News