Κομβικό παιχνίδι για το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Άρη

Αθλητισμός
Κομβικό παιχνίδι για το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο στις 15:30 το παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη»…

Παιχνίδι κομβικής σημασίας δίνει αύριο στις 15:30 (ΕΡΤ2 BL Show) το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Άρη στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρ», με τη νίκη να είναι «μονόδρομος».

Ο βαθμός δυσκολίας για το συγκρότημα του ΒαγγέληΖιάγκου είναι αυξημένος απέναντι σε μία ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο που επίσης θα δώσει τη δική του μάχη σε ένα παιχνίδι σωτηρίας. Είναι μία ομάδα που από τη φύση της συμπεριφέρεται με ιδιαίτερη σκληρότητα στο αμυντικό κομμάτι και από κει παίρνει σκορ, ψυχολογία και ενέργεια για το 2ο μισό του γηπέδου», είπε ο τεχνικός του Ρεθύμνου επισημαίνοντας τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δείξουν αυξημένη προσοχή οι παίκτες του:

«Εμείς πρέπει να είμαστε ανθεκτικοί, όχι μόνο σωματικά αλλά πνευματικά και ψυχικά απέναντι στη σκληρή άμυνα του Άρη για να μη δώσουμε εύκολες κατοχές και αιφνιδιασμούς και να έχουμε υπομονή και καθαρές αποφάσεις στην επίθεση. Τα λάθη, το μακρινό σουτ και ο ρυθμός του αγώνα είναι τα 3 κλειδιά του ματς.

Ο κόσμος φέτος με τη στάση του και την παρουσία του δείχνει ότι θέλει να γίνει συμμέτοχος στην προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Είναι χρέος μας απέναντι του να δώσουμε το 101% για να φύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο και να συνεχίσει να στηρίζει με το ίδιο πάθος τη φετινή προσπάθεια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ:

Σήμερα: 15.30 Ρέθυμνο-Άρης Σχινάς-Ανδρικόπουλος-Μαγκλογιάννης (Μαγγανάς), Χολαργός-Πανιώνιος , Ήφαιστος-Λαύριο ,16.00 ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου , 17.30 ΠΑΟΚ-Περιστέρι.

Αύριο: 17.00 Προμηθέας Π.-Ολυμπιακός .

Δευτέρα : 15.30 Κύμη-Παναθηναϊκός.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 23

2. Παναθηναϊκός 22

3. Περιστέρι 22

4. Προμηθέας 20

5. ΑΕΚ 20

6. ΠΑΟΚ 19

7. Χολαργός 18

8. Ήφαιστος 18

9. Λαύριο 16

10. Πανιώνιος 15

11. Άρης 15

12. Ρέθυμνο 14

13. Κύμη 14

14. Κολοσσός 13

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News