Αθλητισμός

Δυναμική παρουσία των “Gerontis Fighters” στο European King of TaeKwon-Do

Οι 11 αθλητές που συμμετείχαν κατέκτησαν συνολικά 16 μετάλλια και διακρίθηκαν σε μάχες και τουλ...


Δυναμική παρουσία των “Gerontis Fighters” στο European King of TaeKwon-Do

Mία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, τo European King Of Taekwon-do στο οποίο συμμετείχαν 17 χώρες και πάνω από 1500 αθλητές πραγματοποιήθηκε 15-16 Δεκεμβρίου, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο –«Nick Galis Hall», στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ένα επίσημο world class τουρνουά με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας International Taekwon-do Federation (ITF).
Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές των Gerontis Fighters, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Οι 11 αθλητές που στελέχωσαν την αγωνιστική ομάδα, με προπονητή τον κ. Γεροντή Γιάννη, κατέκτησαν συνολικά 16 μετάλλια και διακρίθηκαν σε μάχες και τουλ.


Αναλυτικότερα:
Αρβανιτάκης Αντώνης -1 χρυσό κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο
Αρβανιτάκης Γιώργος – 1 ασημένιο κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο
Καραντινάκης Δημήτρης – 1 χάλκινο μετάλλιο
Καραντινάκης Μιχάλης – 1 χάλκινο μετάλλιο
Κουτάντου Ευαγγελία – 1 ασημένιο μετάλλιο
Λιαπάκης Ιωάννης – 1 χάλκινο μετάλλιο
Μπιλανάκης Ιωάννης – 1 χρυσό κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο
Πετούση Αναστασία – 1 ασημένιο μετάλλιο
Πετούση Μαρίνα – 2 χάλκινα μετάλλια
Τζανάκη Μαρία – 1 χάλκινο μετάλλιο
Χουστουλάκης Εμμανουήλ – 1 ασημένιο κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο

Η προπονητική προετοιμασία και η συστηματική προσπάθεια, απέδωσαν καρπούς, προσφέροντας εκτός από τις διακρίσεις, αγώνες υψηλού επιπέδου, φέρνοντας τους fighters του κ. Γεροντή σταθερά στην κορυφή και σε αυτήν τη διοργάνωση. Οι αθλητές, επέστρεψαν στην Κρήτη φέρνοντας μαζί με τα μετάλλια, σημαντικές εμπειρίες από μια ευρωπαϊκής εμβέλειας, διοργάνωση. Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σε όλους τους αθλητές-πρωταθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και για το ομαδικό τους πνεύμα που σε συνδυασμό με την στήριξη των γονέων έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι "Gerontis Fighters"ευχαριστούν τους χορηγούς: ANEK LINES, ΑΓΙΟΒΑΡΒΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΛΑΔΑΣ ΑΕΒΕ, ΑΣΠΙΡΤΑΚΗΣ, ΒΙΝΟΜΠΟΝ ΑΛΕΞΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ, ESPRESSO SHOP, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΙΟΥΛΠΑΛΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΟΥΒΙΔΗΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΞΗΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕΡΝΙΕΤΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΙΑΛΜΟ, ΣΚΡΑΠ ΚΑΘΕΡΗΣ, SUPER FAST FERRIES.

Σχόλια