Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας

Το Κύπελλο ξίφους μονομαχίας νέων ανδρών θα φιλοξενηθεί στα "Δύο Αοράκια"...


Καταξιωμένοι αθλητές με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας νέων
ανδρών, που συνδιοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας με την Περιφέρεια Κρήτης– Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου, στο κλειστό στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.
Σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανόλης Κατσιαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, αναφέρθηκαν στην διοργάνωση τονίζοντας τη σημασία της για την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης τόνισαν την σταθερή στήριξη που επιδεικνύει η Περιφέρεια στον αθλητισμό, φιλοξενώντας διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το συγκεκριμένο κύπελλο.
Ενδεικτικό της δυναμικότητας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που υποδηλώνει και τη σημασία του, είναι το γεγονός ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 203 αθλητές από 31 χώρες. Τη χώρα μας εκπροσωπούν 17 αθλητές, με στόχο τις εμπειρίες και μια αξιοπρεπή εμφάνιση.


Στο ομαδικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται την Κυριακή (16/12), προμηνύεται φοβερή μάχη καθώς θα συμμετάσχουν 24 ομάδες με επικεφαλής την ομάδα της Ουγγαρίας και ακολουθούν Ιταλία και Γαλλία.

Όλα τα παραπάνω, προεξοφλούν μεγάλες στιγμές και γι’ αυτό αξίζει να ζήσει κανείς από κοντά τον παλμό και τη συγκίνηση των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια