Έτοιμες οι Μικτές ομάδες του Ηρακλείου για τα αυριανά ματς με το Ρέθυμνο

Ποδόσφαιρο
Έτοιμες οι Μικτές ομάδες του Ηρακλείου για τα αυριανά ματς με το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν οι Μικτές ομάδες του Ηρακλείου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Νέοι και Παίδες αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες του Ρεθύμνου, με στόχο να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τους ενωσιακούς προπονητές Γιάννη Χατζησεβαστό και Αντώνη Φραγκάκη να επιλέγουν τους ποδοσφαιριστές για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Για τους Παίδες στο αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο, που θα διεξαχθεί στις 12:30 στο γήπεδο του Αλμυρού, έχουν κληθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Διβάνης, Κρασανάκης, Καλαϊτζάκης Δ., Ντίσα (Εργοτέλης), Κώττης, Κακουλάκης, Μερκουλίδης (Παναθηναϊκός), Σαντοριναίος, Κοντάκης, Καλαφάτης (ΠΟΑ), Γεωργακάκης, Καρανδινός, Ζηδιανάκης, Ζαχαριουδάκης Μ. (Λίντο), Πακιουφάκης, Κουτσουπιάς, Γωνιανάκης (ΟΦΗ) και Ζαχαριουδάκης Σπ. (ΑΟΤ).

Τη... σκυτάλη θα πάρουν οι Νέοι στις 14:30 στο ίδιο γήπεδο, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους: Ψιμόπουλο (Νέοι Εργοτέλη), Ιατράκη (Ασίτες), Ματαλλιωτάκη, Τσακόνι, Αναστασιάδη, Θεοδωράκη, Τσαμαντιώτη (Κανάρια), Παχάκη, Μαρκατάτο, Ζηδιανάκη, Ανδρουλάκη (Λίντο), Ξυλούρη, Σταματάκη, Γωνιωτάκη (Ερμής Ατσαλένιου), Βασιλάκη (Κεραυνός), Καρδουλάκη (Χερσόνησος), Τσατσάκη (Παναθηναϊκός) και Σταυρουλάκη (Νέοι Μινωικής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News